Am inmormantat'oo :X
Ohhh, nu creadeam ca ai tinut atat de mult la ea
Sa te rogi pentru sufletul ei sa ajunga in Iad, pardon, in Rai.
A murit de ciuda ca baiatul era gay.
Probabil a fost bolnav, ei sunt si foarte sensibili la frig si acum ai grija sa nu moara si celalalt de singuratate de obicei asa se intampla
Aaa. am a avut si oeu o cusca sisa intamplat la fel si am aflat ca aceea cusca nu era pentru perusi era pentru alte pasari si din acest motiv a roso
Pai asa mi s-a intamplat si mie. Baiatul s-a imperecheat cu femela dar nu avea culcus unde sa-si depuna ouale si le-a tinut in ea si a murit. Mi-a luat o groaza de timp sa imi dau seama de asta. Este greu... Dar ce sa-i faci?
Crezi k de acea a murit? Nu i-am vazut sa se imperechere ( ) dar... Aici e alta poveste: Mai demult le-am luat o cusculita (nu cred ca era special pentru Perusi) iar masculul a tot roso pana a distruso. Oare sa o duc (asa moarta) la veterinar?
Nu! Cum s-o duci asa? Dar ce are daca a ros cusca? Cum sa moara femela din cauza asta? A cazut cusca peste ea sau ce?
Nu ai inteles... Deci povestea cu cusca s-a intamplat mai demult (1 - 2 ani poate). Masculului nu ii placea cusca si a distruso. Dar nu din cauza cusculitei a murit. Nu stiu de ce iar tu (sau dumneavoastra) ai propus ca poate a murit deoarece nu avea unde sa isi depuna outele. Intelegi? :*
Nu... Nu am mai zis asta. Voiam doar sa stiu. Noi vorbeam despre moartea femelei si tu ai trecut la alt subiect.
Scuze, nu stiu deloc sa explic, de acea am trecut oarecum la alt subiect... Lasa...
Pai... Daca tot sunt aici macar te pot ajuta. Stiu ca papagalii pot muri si de stres. Esti sigura ca nu era stresata? Cum o chema? Curioasa.
Coca (sau Cocutsa). Nu prea cred ca avea cum sa fie stresata pentru ca statea in balcon cu Coco (sau Cocutzu) si erau singurei. Adica nu prea avea ce sa o sperie. Balconul e asa de cand ii avem, nici o schimbare majora. Adica... una singura , am adus o broasca testoasa de uscat (cam cat palma + degetele de mare) dar nu ajungea nici pana la gratiile coliviei (au (acum are Coco) o colivie mare). Avem bocutsa de putin spus jumate de an, deci s-au cam obisnuit cu ea. Iar de foame... Azi cand am vazut-o asa mai era putina mancare pe fundul cutiutei de mancare, deci nu mancase tot.