Pai in timp ce ei imbatranesc, si noi "imbatranim", mentalitatea ni se schimba si nu cred ca mai este aceeasi placere sa ne vizitam bunicii ca atunci cand eram mici.Eu unu ma duc rar la ei si recunosc ca este greseala mea.
Bunica mea este cea mai apropiata, draga persoana din viata mea. Si o vizitez constant si am mereu grija de ea.
In general, cand nu mai esti de folos nimanui, te da toata lumea uitarii, spus mai neacademic, " esti expirat".
Da, normal ca ii vizitez.Cu unii stau in casa iar pe la ceilalti ma duc cel putin odata pe luna.
Eu imi vad parintii cam de 3 ori pe an. pe bunica-mea nu am mai vazut-o de vreo 3 ani
Daca ti-ai tratat nepotii cu dragoste si afectiune adevarata, vor veni mereu sa te vada.cat dai atat primesti.
Mai am doar un bunic si pe el destul de rar. Pe restul de 3 bunici ii vizitez la cimitir din cand in cand...
Eu nu prea (mai am o bunica doar), nu prea a fost de acord cu relatia parintilor mei, nici cand m-a adus pelicanul (barza :d) nu a prea fost de acord, pe scurt ne vedem destul de rar ( din nefericire); in schimb pe cealalta bunica o vizitam destul de des inainte sa moara (desi in ultimul timp se cam racisera relatiile - probleme de familie).
Draga stau cu parintii si cu bunica de 3 ani ii fac mincare ii spal vase ii pun sa manince si mai face si fite ca nu ii place mincarea. ii dau medicamentele. si asta o faca gratis. si uneori imi fac scandal ca nu ii place fasolea ca nu este lata. si multe altele.ca gemul de la magazin este prea dulce.si salamul prea sarat parca l-as face eu. eu o tund eu ii fac aproape totul si tot nu ii convine.mai am o a 2 a bunica care la 27 de ani batut pina am lesinat mi-a pus vopsea in cap ca am stat cu o prietena pe banca; cind ma vede imi cere banii tot timpul desi ea are mai multi ca mine. duminica mi-a adus castarvetii stricati. nu am nevoie sa o vad. nu merita.nu m-a dus la scoala; nu ma ajutat cu nimic in viata imi dadea haine si mi le lua inapoi.eu am probleme cu mersul si sa purtat foarte urit cu mine.sint bunicii care merita sa ii vizitezi si bunicii care nu. tu ai merge la o bunica care face scandal bea minte si iti cere banii? si birfeste despre tine? ii pune pe ceilanti imporiva ta?
Am fost crescuta de bunica mea, a fost o femeie buna...
Bunicii mei au murit toti. Cat au fost in viata, da, i-am vizitat.
Da, fac asta de cate ori am ocazia si asta se intampla cam de 4-4 ori pe saptamana, fiind in acelasi oras .
Normal ca ii mai vizitez.nu trebuie sa uite nimeni de bunici, sunt o parte importanta din viata noastra