Te inteleg!
Nu incerca sa-ti pregatesti "vorbele" de inainte dupa'aia ar suna mult prea prostesc.Hotaeaste'te, adica s'ar putea sa'l pierzi daca mai continui asa.Si chiar nu vad care e problema, adica daca ai mai fost cu el de ce esti timida? Fa'ti avant! Nu renunta la ceea ce simti! Gandeste'te concret de ce te simti asa, doar atunci vei rezolva aceasta "dilema".
Bafta.
Incearca sa fii mai relaxata. Detensioneaza-te, priveste-l cum il priveai acum 2 ani de zile. Gandeste-te la el ca si cum ar fi un amic si nimic mai mult, o sa vezi ca usor-usor vorbele iti vor iesi din gura si nu se vor mai opri. P. S. : si eu eram timid candva!
O sticla de vin rosu si mult tupeu. Propune-i o intalnire undeva in parc, pe un deal, stiu si eu, intr-un loc romantic fara vorbe, doar cu priviri...
Buna, asa eram si eu in urma cu 3 ani cand l-am cunoscut pe actualul prieten, am fost o perioada cu el atunci, iar dupa aproape 2 ani am ajuns sa fiu iar cu el si acum sunt cu el. Ceea ce vreau sa spun e ca asa eram si eu ca tine, la inceputul relatiei noastre ma blocam pur si simplu, nu mai puteam sa rostesc un cuvant, o dadeam in balbaiala si nu stiam ce sa ii spun, orice zicea el eu numai aprobam, in fine, a trecut si acea periaoda, asta a fost atat prima oara cand am fost cu el cat si cand ne-am impacat, la inceput ma pierdeam in prejma lui, insa intre timp m-am obisnuit cu el, am inceput incetu cu incetu sa prind tupeu, asadar acum nu mai am astfel de probleme, chiar vorbesc mai mult ca el...incearca si tu sa lasi sa vina totul de la sine, fi cu incredere si incearca sa lasi timiditatea la o parte, asa e la inceput dar ai sa vezi ca cu trecerea timpului nu vei mai fi asa, odata cu obisnuinta, vei trece peste asta.Cauta si tu ceva subiecte de vorba si incearca sa fi tu insuti.
E foarte frumos a te blochezi, asta inseamna a-l iubesti cu adevarat. S-ar putea ca tie sa-ti fie teama ca o sa-l pierzi in nou si subconstientul lucreaza in defavoarea ta. Daca el e baiat intelept, nu va reactiona prosteste. Stai linistita si recupereaza timpul pierut!
Eu unu cred ca ar trebui sa incerci sa il cunosti mai bine...nu stiu ce hobby-uri are ce muzica ii place chestii de genu si apoi intra in vorba cu el despre orice lucru, fie el cat de mic...bafta
Buna ma numesc loredana am 33de ani si pot sa iti spun ca de fapt te astepti la ceva de gen sa te ia el prin surprindere iar el nefacind asta tu te inkizi in tine fara sa stii cum sa reactionezi...asta nu e ok pentru ca atunci cand te vei exterioriza poate va fi prea tarziu si poate nu cum se astepta el [valabil si invers]asa ca ori faci tu primul pas ori el dar asta repede ca s-ar putea sa pierdeti momentul si de fapt sa fie o treaba platonica ce te va face sa suferi.Sau poate e doar teama de singuratate ce ne face de multe ori sa credem ca anumita persoana ne face sa simtim o multime de chestii... dar crede-ma ca intr-o relatie comunicarea e pe primul loc, fara asta nu este nimic si mai gandeste la ceva fa dragoste o vreme cu o persoana si trezeste-te in fiecare dimineata, linga o persoana careia ai prepari un mic dejun faci o cafea dar nu ai ce discuta? ASA CA FI UN PIC ATENTA SA NU CUMVA SA PIERZI UN MIC AMANUNT FOARTE IMPORTANT INTR-O RELATIE::::
Mihaela024 întreabă:
aurel111 întreabă: