| YahOOzOOp a întrebat:

Am si eu nevoie de sfatul cuiva... O colega de clasa este indragostita de iubitul meu si nu stiu ce sa ii mai fac ca nu vrea sa cedeze. Flirteaza cu el si ii spune tot felul de minciuni despre mine.Normal ca iubitul meu imi spune dar eu nu o mai suport si imi e frica ca intr-o zi iubitul meu o sa se lase pacalit... Ce ma fac?

PS:Suntem impreuna de 3 luni si ne intelegem f bine iar el mi-a promis ca in viata lui nu exista alta fta decat mine:X:X:X

Răspuns Câştigător
| Honeybunny a răspuns:

Baieti spun multe. posibil sa nu te lase pentru ea dar nu fi asa sigura ca vei ramane cu el toata viata, esti inca la o varsta foarte frageda si s'ar putea sa traiti o iubire de moment, sa fie o simpla euforie.nu zic ca nu tine la tine da nu pune botu' asa la chestii siropoase de genul.cat despre colega ta nu e prea frumos ce face dar daca el chiar tine la tine cu adevarat vei vedea ca nu se va lasa influentat de ea. oricum, urat asa. ar trebui sa vorbesti si tu cu ea putin despre asta si sa ii spui ca o intelegi intr'un fel dar totusi nu e prea frumos ce face.succes

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| daniella9805 a răspuns:

1.nu crede tot ce zic baietii
2. daca simti ca te iubeste nu ai de ce sa iti faci griji o sa ramana cu tine
3.ar trebui sa discuti cu colega aia a ta si sa ii explici situatia in care te afli
succes te pup:X

| amy1513 a răspuns:

Ia-o la intrebari pe aia. Ai curaj. Ce daca e cu tine in clasa. Nu are dreptul sa se dea la tipul care e cu tine!

| VINTZU a răspuns:

Spune-i al fata respectiva (colega ta) ca daca se mai baga intre tine si iubi tau ii scoti ochii crede-ma ca functioneaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai da' ce pacaleala... Direct in pat cu aia.

| xJelenaTrueLove a răspuns:

Depinde cat e de buna prietena
eu sunt cu cel mai ravnit baiat din scoala si toate fetele se dau la el dar stii cum e unele sunt invidioase mai ales cand ne sarutam de fata cu ele la iesiri in grup la petreceri si intotdeauna la adevar sau provocare suntem provocati sa ne sarutam.nu e problema dar faza e ca fetele sunt geloase si mint ca sa va despartiti.stiu prin ce treci.nu fii geloasa.treci peste. daca te iubeste si te cunoaste cu adevarat nu e o problema minciuna.resemneaza-te.vorbeste cu fata explica-i situatia.recomanda-i pe altcineva.

mai tine-ma la curent te rog.

| xJelenaTrueLove a răspuns:

Pe cine o sa crezi pe prietena/colega sau pe iubit eu as crede iubitul ca nu are de ce sa minta pana la urma asa sunt baietii nu au prea mult creier(fara suparare)

| Euics a răspuns:

Hey. Uite Nu crede tot ce spun baietii. Stai linistita daca chiar te merita /te plc / te iubeste nu te va parasiiwinking iti spun din propria experientatonguewinking

| Elf_6325 a răspuns:

Cati ani ai?