| Crazii a întrebat:

Am si eu nevoie de un sfat va rog: imi doresc foarte mult sa ma casatoresc si sa am un copil. Logodnicul meu insa ma tot amana pe motiv ca abia am terminat faculta si avem timp. Da stiu asta dar pentru mine e un plus de siguranta mai ales ca stam in orase diferite, iar eu voi incepe lucrul abia din ianuarie (daca iau un post de medic rezident). Mentionez ca el e mai tanar ca mine cu aprox 4 ani si acum am inceput sa ma gandesc ca s-a speriat si nu vrea sa-mi zica. Ce ma sfatuiti sa fac? El imi cere sa ma mut cu el dar eu nu vreau doar asa in concubinaj... Cum pot sa-l conving sau macar sa aflu ce vrea? Cand il intreb imi spune ca e de acord sa ne casatorim doar ca mai incolo... Cand? multumesc mult!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Totusi ar fi bine sa locuiti impreuna macar o perioada,poate iti vei da seama ca nu e persoana potrivita pentru tine, poate nu se vede insurat, cu copii

| alylove15 a răspuns:

Ar fi bine sa mai astepti si tu putin, poate el chiar nu se simte pregatit pentru pasul asta.
Consider ca daca te-ai muta cu el ati putea sa va cunoasteti sa vedeti daca va intelegeti locuind in aceeasi casa pentru a sti daca v-ati potrivi intr-o viitoare casnicie.

| BlackNights a răspuns:

Tu chiar vrei sa te mariti imediat dupa faculta? Adica mie mi se pare prea curand, mai ales ca el e mai mic ca tineMai bine astepti.Mutatul impreuna e o idee buna inainte de nunta, in acest fel o sa iti dai seama mai bine cel fel de persoana e si daca suporti sa stai cu el aproape non stop, daca ii suporti obiceiurile, etc
Bafta