Trebuie sa te linistesti... Si sa-l lasi pe el sa te ceara in casatorie... Daca il fortezi - risti sa il pierzi. Fii in continuare acea persoana minunata de care s-a indragostit si convinge-l in felul asta sa faca marele pas. Dupa parerea mea... daca tot vrei sa va casatoriti ai putea sa te muti cu el. Sa vezi cum v-ati intelege daca ati locui in aceeasi casa...
P. S. Din cate zicea o prietena cam toti barbatii au ganduri de casatorie pe la 22 de ani... Poate fi si cazul lui... Din alta ordine de idei barbatii cam dupa 28 de ani se gandesc sa isi intemeieze o familie pentru ca... aproximativ pe la varsta aia ar trebui sa fie realizati, sa aiba un job stabil, o situatie materiala ok si sa-si permita sa isi intemeieze o familie. S-ar putea ca prietenul tau sa fie o persoana realista si sa fie constient ca are nevoie de niste resurse materiale pentru a-ti putea oferi ceea ce considera ca meriti.
Probabil vrea sa-si traiasca tineretea. Nu ai forta mana. Nu e nimic rau daca locuiti impreuna si nu sunteti casatoriti, doar nu ai mentalitate de calugarita.
Ai timp pentru toate, nu forta lucrurile si e bine sa il cunosti cat mai mult si poate ca si el isi doreste acest lucru! De varsta nu te teme, pare matur in gandire!
Nu cred ca are ganduri prea serioase (in ceea ce priveste relatia voastra). Cred ca se gandeste la calea cea mai usoara(fara "oligatii"), ca in cazul in care relatia voastra nu merge sa termine usor:fara tribunal si fara pensie alimentara. Daca el amana casatoria voastra inseamna ca ori nu te iubeste ooori fuge de responsabilitati.Sa -ti spuna el ce vrea eimposibil.
Eu zic ca daca il presezi e mai rau. Sfatul meu e sa va mutati impreuna, nu e nimic rau in asta, doar va ajuta sa va cunoasteti mai bine si astfel il vei determina si pe el sa se hotarasca mai repede.In fond, de ce ti-e frica, ca nu te va cere niciodata in casatorie? Daca te iubeste, o va face, doar ca trebuie sa fie absolut convins ca a luat decizia singur, fara sa fie presat. Iar pana se hotaraste, ce ai zice daca i-ai demonstra ca o alta sotie mai buna ca tine nu ar gasi?
Parerea mea ca inca nu este pregatit sa-si asume responsabilitati. Eu cred ca daca te muti cu el cu atat mai putin va fi motivat sa schimbe starea de lucruri. Si eu as continua sa ma port bine cu el dar daca nu ia in calcul lucruri de viitor, as fi deschisa si la alte relatii. Poate el se va simti pregatit peste 6 ani si atunci vrei sa astepti atat?
Ideea e ca nu trebuie sa l presezi.casatoria trebuie sa vine din partea amandurora cand sunteti pregatiti. mie mi se pare ca el nu e pregatit si nu te poti casatori cu un barbat fiind doar u pregatita pentru acest pas. u ai zis ca ai nevoie de o siguranta, insa acea hartie nu inseamna nimic. a 2 a zi poate divortza de tine daca nu e sigur de ce simte, nu presa lucrurile, ca deja l ai speriat, are impresia ca ii pui lantul de gat si il inchizi in cusca.lasa l sa te ceara el cand va simti asta.nu mai fi atat de fricoasa ca u atragi raul gandind negativ.arata i dragoste, afectiune, si f mare incredere si lasa l sa se simta si legat de u si liber in acelasi timp.