| CentyLox a întrebat:

Am si eu nici nu stiu daca sa ii spun problema.
Am o iubita, dar a venit la pachet cu 2 copii si este minora. Ii stiu trecutul si mie imi e drag de ea mult de tot sincer, are o situatie mai complicata si vreau sa o ajut sa se indrepte pe o cale mai buna... ea mi-a cerut ajutorul. Vrea sa termine o scoala si sa isi faca un viitor pentru copiii ei. Momentan nu ii are in custodie. Ce as putea sa fac in acest caz? Vreau sa o sprijin dar nu stiu ce sa fac nu am fost pus in ipostaza asta pana acum

14 răspunsuri:
| TheGentleman a răspuns:

Omule, de ce te legi la cap când nu te doare?

| StoicAnalysis a răspuns:

Inafara de suport moral si o mana de ajutor atunci cand are nevoie sa rezolve ceva in privinta asta, nu prea ai ce sa faci. Pana la urma e viata ei, si copiii la fel. Nu incerca sa te implici prea mult. Pentru ca involuntar o sa depinda 100% de tine, si e aiurea daca o inveti asa, pentru ca nu o sa mai ai timp pentru tine. Nu zic sa nu o ajuti, ci zic sa o ajuti doar cat poti. Adica sa nu faci compromisuri si sacrificii prea mari. Pana la urma sunt copiii ei.

| CentyLox explică (pentru TheGentleman):

Parintii ei au lasat-o si ii tin copii. Fostul ei iubit o batea de o lua dracu. Multe... Am vrut sa ii dau un ajutor

| CentyLox explică (pentru StoicAnalysis):

E mai ciudata treaba dar tin la ea si nu vreau sa o vad ca sufera

| TheGentleman a răspuns (pentru CentyLox):

Da, urât din partea lor. Grea viață are fata. Vezi că nenorociții ăia de părinți îți pot face probleme și ție, minoră fiind. Că dacă reclamă la poliție că a dispărut de acasă și o găsesc la tine îți dai seama ce te așteaptă.

Te sfătuiesc să discuți cu un avocat specializat și vezi ce se poate face. Dacă n-o fi prea târziu ajut-o pe fată să strângă dovezi că a fost maltratată fizic și psihic și acționați pe cale legală

| StoicAnalysis a răspuns (pentru CentyLox):

Din partea mea poti sa o ajuti cat vrei si cum vrei. Intrebarea este: Cat de mult esti dispus sa te sacrifici pentru cauza ei? Te-ai invoi mereu de la munca pentru ea si copiii ei? Ti-ai rupe din timpul tau liber pentru ea si copiii ei? Ti-ai sacrifica resursele materiale pentru ea si copiii ei? Pentru ca o mama de asta are nevoie. Si multi barbati aleg sa faca asta de dragul copiiilor lor si al nevestei lor. Dar tu ai fi dispus sa iti sacrifici jumatate din viata pentru ea si copiii ei? Si daca da, crezi ca o sa merite? Doar pentru ca iti e mila? Sau pentru ca chiar o iubesti?
Sunt multe de luat in calcul. Ia-ti niste timp liber si gandeste-te la ceea ce ti-am zis inainte sa iei vreo decizie. Pentru ca nu mai poti da inapoi.

| Simpatic a răspuns:

Vezi ca uneori facerea de bine...
Te bagi in ceva ce te depaseste
In primul rand e minora
Si pe de alta parte tu s-ar putea sa pui sentimente si sa o si ajuti cum zici si peste o perioada sa se indrepte catre altul!

| Frank51 a răspuns:

O ajuți financiar și moral, ce altceva vrei să faci? La ce te gândești?

Răspuns utilizator avertizat
| SuperCoolDude a răspuns:

Iesi din situatie.
In 6 luni o sa o uiti și te poti atasa de o alta fata cu o situatie mai buna.

Poate suna cinic, dar si'a facut-o singura cu mana ei. Trebuia sa plece la prima bataie. Asa ceva nu se face din partea persoanei iubite si nu inteleg de ce a facut copii la varsta asta. Sexul poate fi si protejat.
Iar parintii unde au fost in toata situatia?

Te bagi intr-o poveste complicata total aiurea.

| darrio2007 a răspuns:

Din ce observ, nici tu nu pari prea major.

Bula
| Bula a răspuns:

Daca fata are deja 2 copii si inca este minora, atunci inseamna ca, tatal biologic a (cel putin) primul copil poate fi acuzat penal.
Ia legatura cu o organizatie de protectie tip "Mama si opilul" si explica-le situatia, sa intervina LEGAL.

| relian a răspuns:

Vrei sa o sprijini si nu stii cum? Cumparai un baston laughing o avea probleme, o dor picioarele, asa ca o poti sprijini asa, sau o doare spatele de la prea mult sex laughing

Ce ai putea sa faci, sa o intretii, altceva nu vad ce. Daca e iubita ta, restul i-ai dat de toate laughing asa ca acu trebuie sai dai si malai, ori sa o intretii cum am spus.
Deci trebuie sa o tii la scoala, sai cumperi ce are nevoie. Vrei sa ajuti sa se indrepte pe calea cea buna, zici tu laughing inseamna ca este o persoana care o ia pe cai ocolite, pe scurataturi, pe carari gresite, mai simplu spus, nu-i buna laughing

Bine, sigur nu te vad.Parintii, au lasto spui tu, nu cred ca merge asa, odata ce este minora, parintii is obligatii sa o tine de cazare si masa pana se face majora, deci despre ce desene animate vorbesti tu?

Daca umbla cu unu si altul, eu placind viata asta, asa ca tu fa bine si nu te indragosti de cine nu trebuie, o sa cazi rau de tot.

Tia cerut ajutorul, adica vrea sa te manince de bani, a vazut ca iti place de era, ca esti moale, esti deja urmatoarea victima, sau prada pe care a pus ochii laughing

| ClaRa91 a răspuns:

''Ce as putea sa fac in acest caz? ''
Cred ca e bine sa-ti vezi de viata ta. Desigur poti sa o sprijini moral si poate cu o suma modica de bani dar nu te amesteca in asa ceva,.