| Maria246 a întrebat:

Am și eu niste probleme și nu le discut cu soțul meu ar trebui sa zic tot ce mă frământă lui sau sa țin în mine

16 răspunsuri:
| DnIon a răspuns:

Spune-i asa socot ca e cel mai bine orce problema o analizati si o rezolvati impreuna

| Maria246 explică (pentru DnIon):

E vb unele discuții între cumnatul meu și eu e cam dificil sa zic

| Kufu95 a răspuns:

Trebuie să îi spui, dacă nu va accepta ce te deranjează și gen să nu fie ceva exagerat, e clar că nu te iubește.

| Maria246 explică (pentru Kufu95):

Nu știu dacă e exagerat da nu știu reacția lui

| Ioanaoana5 a răspuns:

Eu zic că ar fi bine să vorbești cu el, mai ales dacă e ceva ce te frământă serios. Până la urmă, soțul tău ar trebui să fie persoana cu care poți vorbi deschis despre orice. Comunicarea e super importantă într-o relație, iar dacă ții totul în tine, s-ar putea să devină și mai greu de gestionat.

Totuși, dacă simți că nu e momentul sau că el poate nu ar înțelege pe loc, ia-ți un timp să-ți clarifici gândurile. Când te simți pregătită, încearcă să-i spui ce te deranjează, dar într-un mod calm și sincer. Până la urmă, dacă vă susțineți reciproc, totul se poate rezolva mai ușor?

| AdeA1991 a răspuns:

Depinde de problema si de relatia voastra, dar pot sa iti spun cu sinceritate oricare ar fi problema nu ar trebui sa it fie teama de reactia lui.

| JohnnydeFeer a răspuns:

Spune-i tot, Altfel daca tii in tine, Va fii mai rau!

| Maria246 explică (pentru JohnnydeFeer):

Aw vrea eu da e greu tare

| DoarDorr a răspuns:

Pai nu formati o familie? Nu impartiti totul, bune si rele? Nu asa ati jurat in fata popii ca va luati la bine si la rau?
Cu cine sa te sfatuiesti daca nu cu sotul tau?
Ar putea interpreta ca il minti. Iar minciuna intr-o casatorie nu este buna. Duce la neintelegeri si divort.

| Maria246 explică (pentru Ioanaoana5):

Da corect așa ar trebui dar nu pot momentan sa spun

| MarianWLF a răspuns:

Vorbiti orice intre voi, ti pana la un punct cand nu mai poti, ce rost are sa te chinui, pana la urma e omul langa care iti petreci viata, daca nici in el nu ai incredere nu mai ai in nimeni, si daca ascunzi ceva si afla din alta sursa e mai rau.

| Venerabilul a răspuns:

O relație solidă are nevoie de comunicare, în caz contrar mna...

| Violleta2022 a răspuns:

Sa vorbiti tot ce te framanta, ca numai asa gasiti solutii care sa va ajute pe amandoi si sa va salveze casnicia.

| darrio2007 a răspuns (pentru Maria246):

Dacă este ce cred eu, intr-adevăr e cam greu de discutat.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Maria246):

"Acum 17 ore | Maria246 explică :
Aw vrea eu da e greu tare"

Nu-i greu deloc, ca aia inseamna dragoste adevarata: sa imparti totul la bine si la rau: necazuri, probleme, bucurii si trairi.
Solutii se gasesc intotdeauna.

| gemeni6226 a răspuns:

Problema e de ce nu ai incredere in el? O relatie de durata si mai ales casnicia trebuie sa se bazeze pe incredere reciproca unde poti discuta cu sotul orice probleme ai.Eu ii spuneam mereu orice sotului, orice problema aveam. Daca nu il intereseaza sau nu te ajuta inseamna ca nu te poti baza pe el si nu stiu ce fel de casnicie e acela in care nu exista incredere.Deci negresit!