Să continui. Să afli ce îi place. Să porți discuții interesante cu ea pe subiecte variate. Discuțiile sunt cele mai importante. Să îi afli părerea. Ulterior să faceți activități plăcute amândurora (!) împreună. Să mergeți la picnic. La film. Să ascultați muzică. Cred că te descurci tu, că ești mare.
Aș dori să te întreb cam ce grad de seriozitate ai dori sa acorzi unei posibile relații? Dacă vrei doar să experimentezi las-o baltă, nici nu merită să depui efort pentru așa ceva, experimentele nu sunt relații. Având în vedere că ea e ceva mai mare, mă aștept la un anume grad de maturitate în gândire din partea ei (doar mă aștept, dar experiența mi-a demonstrat că în ciuda vârstei sau a sexului, nu trebuie să te aștepți la nimic din partea nimănui).
Și înainte de toate, de la un anume punct în cursul vieții, vârsta nu mai contează. Fă-ți o poză acum și uită-te la ea când vei avea 19 ani și vei descoperi că nu te vei fi schimbat foarte mult. Nici gândirea nu se schimba. Experiența a demonstrat-o.
Mult succes!
Mă cam îndoiesc că o tipă de 19 s-ar uita la un băiat așa mic, doar dacă n-are eforte din alte părți.