Sunt 2 variante:
1. O intereseaza persoana lui. Ori a existat ori exista ceva intre ei. Eu cred ca a existat si ii este teama sa nu-ti zica
2. O intereseaza de tine si vrea sa te ajute si in mentalitatea ei crede ca daca te intreaba de el te ajuta. Si incearca sa va impace
Intreab-o de ce face lucrurile acestea. Momentan nu bate nici un apropo, dar daca e verisoara ta de ce ar face acest lucru? Pana la urma e sange din sangele tau.
Poate fi asta sau pur si simplu, din lipsa de subiecte vrea sa vorbeasca despre relatia ta pentru ca stie ca atunci te-a afectat.
Este foarte posibil sa fie ceva intre ei, asa ca ai grija poate afli tu ceva de la ea, succes
Te, ai gandit ca poate e interesata de starea ta? poate a trecut si ea printr, o despartire dureroasa si, ti verifica psihicul.
Poate ii pasa de tinee sau vrea sa afle ceva ce ea banuieste si tu nu i-ai marturisit.
Saaau!
Poate exista si faza aia ca sunt impreuna si vrea sa te pregateasca sa nu fie un sooc, sa zic asa cand vei afla.
Parerea mea, este sa o intrebi ceva de genul : " Dar tu ai mai vorbit cu el?! " => in caz ca ea tinea legatura cu el
Wow...stai sa nu ne grabim poate chiar ii pasa de tine si ii pasa de felul in care te simti.cred ca incerca sa te ajute(asa o crede ea) sau poate e contrariu si e cu el. Una din astea sigur e. SpEr Ca TeAm AjUtAt! PApa>
Sunt mai multe variante, e clar insa in afara de ceea ce am vazut pe aici scris de antepostorii mei as adauga ca se prea poate ca fostul tau prieten sa fi apelat la ea sa afel daca mai esti interesata de el, de ce nu? Nu cred ca o persoana apropiata atat de mult tie sa incerce sa isi faca o relatie cu ex-ul tau, sincer! Sau ma gandesc ca ar putea fi o fire mult prea curioasa si vrea sa stie cat mai mult, poate ii place barfulita... tu o cunosti mai bine! Bafta
Daca te intreaba de el tot timpu inseamna ca o intereseaza persoana lui, poate vrea sa vada daca mai tii la el si daca nu sa incerce ea, nu stiu ce sa zic, asta e parerea mea, incearca sa vorbesti cu ea, bafta
Nu stiu ce sa zic poate ii place de el si tot timpu a vrut sa va despartiti sa puna ea mana pe el. Incearca sa vorbesti cu ea sa vezi ce are de gand.