| Ionelamnn a întrebat:

Am și eu o întrebare, am 15 ani sunt în clasa a 9A iar părinții mei nu vor să mai mă lase la liceu,însă eu vreau să merg, poate lua această decizie fără acordul meu?

Răspuns Câştigător
| adryang78 a răspuns:

Cât de limitați pot fi încât să nu te lase la școală?!
Du-te în continuare, și cu prima ocazie explică-i situația dirigintelui/dirigintei. Va ști ce măsuri să ia mai departe.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu te pot oprii sa mergi la scoala, daca tu vrei.

Esti cumva incuiata in casa, tinuta cu forta?
Cine te-a sechestrat?
Explica!
Vad ca ai acces la internet, deci poti comunica usor cu lumea din exterior si la nevoie cu Politia.

Aha, acum am vazut ca pe topicul celalat spui ca ai 16 ani si iubit... deci minti pe unul din ele... cu ce scop?

"în 23 Septembrie | Ionelamnn a întrebat:
Bună, am și eu o întrebare vârsta mea este de 16 ani, iar iubitul meu are vârsta de 20, părinții mei nu sunt de acord cu această relație din cauza situației lui financiare, dacă am avut contact sexual cu el părinții mei îl amenință cu poliția îi poate face ceva?"

https://www.tpu.ro/......-acord-cu/

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu sunt credibili asfel utilizatori!

Dar ca sa ii raspund
Poate parintii nu isi permit sa isi trimita copii scoala.Atunci trebuie cautat ajutor.Sau poate el nu vrea sa mearga la scoala si da vina pe parinti.

| dullcat a răspuns:

Ai dreptul sa mergi la scoala, iar parintii sa fie penalizati pentru astfel de decizii proaste.
https://www.116111.ro/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Părinții tăi sunt dubioși răi. Trebuie să-ți continui studiile, școala este importantă. Este foarte important să ai diplomă de bac, este foarte important să știi limba engleză, este foarte important să ai competențe de utilizare a calculatorului.

| Corina3434 a răspuns:

Mergi la scoala. E obligatorie. Suna la protectia copilului.

| careestefazafrate a răspuns:

Du-te la școală! sună la protecția copilului