| white a întrebat:

Am si eu o intrebare careia nu ii gasesc raspunsul si sper ca voi sa ma ajutati in special fetele...am cunoscut o fata in urma cu ceva timp, a fost ceva gen dragoste la prima vedere, era cu 3 ani mai mare ca mine si tocmai ce venea dupa o relatie de 6 ani.cu toate ca stiam asta am acceptat sa fiu cu ea, am incercat sa fac tot posibilul sa o fac sa il uite pe fostul, si cred ca am reusit.totul a fost perfect, ne intelegeam de minune, ne vorbeam sincer si ne spuneam cat de mult ne adoram unul pe celalalt. dupa exact o luna de zile, de ziua mea m-a parasit pentru un alt baiat pe care il cunoscuse de doar o saptamana.Intrebarea mea estebig grine ce a facut asta? a fost prea dura? sau sunt eu sensibil?

8 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Sincer e trist ce ne povestesti...probabil fiindca o iubesti nu vei putea accepta in totalitate anumite cuvinte grele pe care aceasta faatle-ar merita... uite ce cred eu : poate ca si diferenta de varsta o fi facut-o sa-si schimbe atat de brusc sentimentele thinking daca u ai 13ani sa zic, iar ea 16...thinking nu prea merge, insa la 22__25 poate happy ideea este k ea nu a tinut dela inceput la tine asa cum spunea...nu cred ca poti sa adori o pers, iar dp o saptamana.finish.e prea mult...nu te meritawinking las-o.

| borsec a răspuns:

Cred ca dupa o rel de 6 ani nu mai isi doreste o alta rel serioasa deocamdata, vre doar sa cunoasca mai multi oameni, sa se socializeze, sa se distreze. Consider ca ea a fost prea dur a cu tine, ca putea foarte frumos sa-ti spuna ca ea de fapt nu vrea prea multe de la tine.
Bafta!

| borsec a răspuns:

Revin...
Sau ea vrea pe cineva care sa semene ff mult cu fostul, oricum dupa o relatie cat de cat de durata faci apoi comparatii vrand nevrand...

carla
| carla a răspuns:

Eu cred ca nu si-a revenit complet dupa despartirea de fostul iubit. A fost o relatie de 6 ani nu? Nu se pot uita intr-o clipa. Probabil tu nu erai persoana potrivita sa o faca sa uite relatia anterioare, fie te-a parasit stiind ca nu te poate iubii si nu voia sa te raneasca. Se mai intampla, nu v-ati potrivit. Gandeste-te ca vei avea amintiri placute din relatia cu ea si mergi mai departe. Sigur vei gasi o persoana care sa te merite si sa te iubeasca asa cum meriti! Bafta!

| bethy92 a răspuns:

Sigur nu e vina ta... probail k nu se simte pregatita sa aiba o relatie de lunga durata asa ca mergi mai departe nu e ultima fata de pe panantwinkingwinking succes la agatat

| gemina42 a răspuns:

A fi un baiat sensibil in opinia mea este o calitate si sunt sigura ce ai o anumita sensibilitate care te-a determinat sa faci tot posibilul sa o ajuti sa treaca peste momentul despartirii de fostul ei prieten. Problema nu este daca ea a fost sau nu dura, ci faptul ca a fost capabila sa te paraseasca asa usor pentru un altul, pe care abia il cunoscuse si atunci te intreb eu, merita sa mai suferi acum si te mai intrebi cine a gresit? Eu zic ca meriti mai mult de la viata si nu are sens sa te mai chinui cu astfel de intrebari. Daca ea nu si-a dat seama de calitatile pe care le ai si cat de mult a insemnat ea pentru tine, atunci nu te merita. Sunt sigura de faptul ca intr-o zi vei intalni o fata care te va aprecia pentru sensibilitatea ta. Iti doresc din tot sufletul sa fi iubit asa cum meriti!

| white explică:

April sincer sa fiu, am ramas uimit de ceea ce ai scris, am 20 de ani, intr-adevar am o lipsa de experienta in relatiile cu fetele deoarece nu am fost niciodata adeptul relatiilor de durata, cel mai mult cu o fata am stat 2 luni...si a cam venit momentul cand simt nevoia de putine iubire, afectiune.mersi mult!

| emiliagrosu a răspuns:

Cred ca dupa ce a iesit dintr-o relatie atat de lunga, fata in cauza isi doreste sa experimenteze mai mult, nicidecum sa aiba atat de repede o relatie de lunga durata. Daca totul mergea atat de bine, alt motiv nu exista. Nu cred ca e vina ta.