Sincer e trist ce ne povestesti...probabil fiindca o iubesti nu vei putea accepta in totalitate anumite cuvinte grele pe care aceasta faatle-ar merita... uite ce cred eu : poate ca si diferenta de varsta o fi facut-o sa-si schimbe atat de brusc sentimentele daca u ai 13ani sa zic, iar ea 16... nu prea merge, insa la 22__25 poate ideea este k ea nu a tinut dela inceput la tine asa cum spunea...nu cred ca poti sa adori o pers, iar dp o saptamana.finish.e prea mult...nu te merita las-o.
Cred ca dupa o rel de 6 ani nu mai isi doreste o alta rel serioasa deocamdata, vre doar sa cunoasca mai multi oameni, sa se socializeze, sa se distreze. Consider ca ea a fost prea dur a cu tine, ca putea foarte frumos sa-ti spuna ca ea de fapt nu vrea prea multe de la tine.
Bafta!
Revin...
Sau ea vrea pe cineva care sa semene ff mult cu fostul, oricum dupa o relatie cat de cat de durata faci apoi comparatii vrand nevrand...
Eu cred ca nu si-a revenit complet dupa despartirea de fostul iubit. A fost o relatie de 6 ani nu? Nu se pot uita intr-o clipa. Probabil tu nu erai persoana potrivita sa o faca sa uite relatia anterioare, fie te-a parasit stiind ca nu te poate iubii si nu voia sa te raneasca. Se mai intampla, nu v-ati potrivit. Gandeste-te ca vei avea amintiri placute din relatia cu ea si mergi mai departe. Sigur vei gasi o persoana care sa te merite si sa te iubeasca asa cum meriti! Bafta!
Sigur nu e vina ta... probail k nu se simte pregatita sa aiba o relatie de lunga durata asa ca mergi mai departe nu e ultima fata de pe panant succes la agatat
A fi un baiat sensibil in opinia mea este o calitate si sunt sigura ce ai o anumita sensibilitate care te-a determinat sa faci tot posibilul sa o ajuti sa treaca peste momentul despartirii de fostul ei prieten. Problema nu este daca ea a fost sau nu dura, ci faptul ca a fost capabila sa te paraseasca asa usor pentru un altul, pe care abia il cunoscuse si atunci te intreb eu, merita sa mai suferi acum si te mai intrebi cine a gresit? Eu zic ca meriti mai mult de la viata si nu are sens sa te mai chinui cu astfel de intrebari. Daca ea nu si-a dat seama de calitatile pe care le ai si cat de mult a insemnat ea pentru tine, atunci nu te merita. Sunt sigura de faptul ca intr-o zi vei intalni o fata care te va aprecia pentru sensibilitatea ta. Iti doresc din tot sufletul sa fi iubit asa cum meriti!
April sincer sa fiu, am ramas uimit de ceea ce ai scris, am 20 de ani, intr-adevar am o lipsa de experienta in relatiile cu fetele deoarece nu am fost niciodata adeptul relatiilor de durata, cel mai mult cu o fata am stat 2 luni...si a cam venit momentul cand simt nevoia de putine iubire, afectiune.mersi mult!
Cred ca dupa ce a iesit dintr-o relatie atat de lunga, fata in cauza isi doreste sa experimenteze mai mult, nicidecum sa aiba atat de repede o relatie de lunga durata. Daca totul mergea atat de bine, alt motiv nu exista. Nu cred ca e vina ta.