| calexiandra a întrebat:

Am si eu o intrebare happy Cum as putea sa numai fiu geloasa? Am o relatie cu un baiat super de treaba, dar cand aud ca vorbeste cu vreo fata, incep si fac scandal... M-a iertat de 5 ori pana acum, si nu stiu cat timp ma va mai ierta daca continui asa sad Mi-e frica ca intr-o zi o sa-mi zica "la revedere". Dau fundita happy Va rog mult de tot ajutati-ma puppy dog eyes

14 răspunsuri:
| pisoias a răspuns:

Trebuie sa ai vointa si sa nu consideri orice fata ca fiinddu-ti rivala ci pur si simplu o persoana ca si oricare alta.

| harciog a răspuns:

Nu mai am mult si lesin de indignare. Daca tu asta simti si asta faci inseamna ca te porti deosebit de sincera cu el si va aprecia asta, dovada ca te-a iertat si te va mai ierta.Toti de aici vad ca te sfatuiesc sa minti.Adeca sa te porti "frumos"cu toate ca simti altceva. Poarta-te exact cum simti caci el s-a indragostit de naturaletea ta nu de artificii ieftine.

| Kylexy a răspuns:

Gelozia este o boala grea, daca nu erai geloasa nu il iube-ai.nu strica gelozia dar sa nu fie prea multa.

| EmaS a răspuns:

Trebuie sa iti impui asta.Sa gandesti pozitiv. Daca nu te-ar iubi pe tine,nu ar fi cu tine.El te-a ales pe tine, fiindca te place, daca nu ar fi cu alta.Nu? Oricum,cu forta nu poti sa tii pe cineva langa tine.Din contra, fii draguta cu el, fii amabila incearca sa il atragi prin comportamentul tau.

| Ezyo a răspuns:

Gelozia are un aspect pozitiv semnificativ si este interesul fata de continuarea relatiei. Exista insa si infidelitate, care nu provoaca gelozie, ci este traita cu indiferenta sau cu satisfactia de a face posibila despartirea. La gelozie si in special la conservarea ei indelungata contribuie atat persoana geloasa, cat si partenerul, desi ambii vor in mod constient sa scape de acest "cosmar".happy

| Nicu_6664 a răspuns:

Incearca sa ai incredere in elhappy

| Alex_2905 a răspuns:

Nuwinking gelozia e dragoste puraaaalaughing inseamna ca il iubestibig grin

| maftei a răspuns:

Pai daca esti geloasa pe alte fete uitate si tu an oglinda si sa ancepi sa te antrebi:eu sunt la fel de frumoasa ca si altele, ce am eu are si altele.Ptr ca daca esti geloasa nu rezolvi nimic,te certi, mai rau se ajunge si la despartire, la batai si multe altele.Doar stii ce face gelozia din om.Fiecare este frumoas an felul lui are o frumusete aparte fiecare ori interioara ori exterioara

| imiplacesaajut a răspuns:

Maftei ce am eu are si altele?laughinganalfabeti multi pe acest sitelaughing

| kate_3254 a răspuns:

Aceeasi problema o am si eu! sunt fff geloasa! da intr-adevar nu ajuta la nimic dar parca mereu iti vine sa cauti o dovada ca te inseala sau nu! cel mai bine ar fi daca nu ti-ai mai bate capul(usor de zis! da stiu)incearca sa faci acelasi lucru, sa eu platesti cu acceasi moneda! sa faci si tu aceleasi lucruri care le face si el si vezi daca te face sa te simti altfel! si poate asa nu o sa-ti mai vina sa faci scandal...

| Robert_4382 a răspuns:

Pai trebuie sa fii concentrata pe un al punct (sa il numim asa)...trebuie sa ai o anumita concentrare mentala sper ca te-am ajutat tongue

| vladu99 a răspuns:

Buna alex. iti dau un raspuns : trebuie sa gandesti ca esti mult mai buna decat persoana pe care esti geloasa si sa-ti spui in minte"cine rade la urma rade mai bine ". acum ca ti-am explicat cum poti face sa nu mai fii geloasa sper sa reusesti sa treci peste asta. succes! [vladu99_99@yahoo.com]

| piticuta1 a răspuns:

Gelozia, de cele mai multe ori, pleaca de la neicrederea in tine. Cum stai la acest capitol? Daca poti, iti recomand un curs de dezvoltare personala si acolo poti afla de unde pleaca aceasta gelozie si cum o poti elimina. Sunt multiple cauzele...nu toate ti se potrivesc, insa iti recomand sa incerci happy
Am observat ca ai primit un sfat in care ti se recomanda sa ramai "naturala". Eu una nu cred ca prietenul tau nu s-a indragostit de tine pentru ca esti geloasa. Si daca ar fi asa, prin absurd vorbind, stii foarte bine ca oamenii se schimba in permanenta. Ce i-a placut azi la tine s-ar putea sa nu-i mai placa maine sau invers. Cu putin ajutor poti scapa de acest mic impediment numit gelozie.