Fiecare isi incepe viata sexuala cand vrea. Daca unele dintre voi credeti ca pana la urma a fost o greseala e problema voastra. Sunt altii care au pierdut mult mai mult si au luat-o de la capat.
Baietii (poate) pun la fel de mult suflet, dar dupa despartire nu vor sa o arate..sau o arata in alte moduri.Considera probabil o slabiciune sa plangi..na,cum sa planga ei; cum ramane cu demnitatea?
Mdaa cam asa e cu demnitatea da daca iubesti cu adevarat o persoana nu cred ca iti mai pasa de demnitate. Sau nu o iubesti deloc si doar vrei sa iti bati jo de ea.
Ba nu e asa deloc.La fel de bine as putea spune ca fetele nu sufera dupa o despartire ci doar sunt dramatice si exagerate sa se vada ca ele sufera, ele iubesc si sunt ranite.Sau dimpotriva sunteti obsedate si sunati ca disperatele si crizati de gelozie.As putea spune asta despre fete, insa nu e chiar asa.Fiecare om are o anumita sensibilitate si nu inteleg de ce ai vrea sa sufere daca nu te-a iubit.Plus ca ce ai vrea sa faca? Sa planga sub patura? E si el un barbat si nu cred ca trebuie s-o faca pe suferindul dupa o relatie de o luna.Sufera si baiatul, dar nu sta sa arate asta cu orice ocazie.Asta este singura diferenta majora intre modul cum accepta o relatie un baiat si o fata.
Daca esti fata presupun ca ai vazut filme de dragoste sau telenovele si acolo baiatul mereu incearca sa se impace cu fata, el sufera pentru ea.Si ea sufera dar ea se sacrifica pentru fata rea.Prostii.Ideea e ca baiatul face de obicei pasul spre impacare si probabil pentru ca te place. Daca nu face asta inseamna ca nu te-a placut deci cum poti sa ii ceri sa puna suflet daca el nu te place cu adevarat?
Imi pare rau, dar eu nu suport tenelovelele. Dar presupun ca asa este. Oricum multumes ca ti-ai dat cu parerea :*
De unde a plecat ideea asta de 2 bani?
Cum că fetele ar suferi mai mult şi băieţii mai puţin.
Aaaa, dacă te referi la smiorcăitele ălea care pişă ochii şi fac drame în public după ce sunt părăsite, aia e cu totul altă poveste. Se numeşte căzut în penibil.
Mdaa... Poate... Dar in cate relatii am avut niciodata nu am auzit vreun baiat sa zica ca ii pare raw sau ca sufera. Si dupa mine daca nu suferi nici macar un pic ori nu ai iubit acea persoana si doar ai vrut sa iti bati joc de ea ori nu ti-a pasat deloc de relatie
Aşa, şi?
Nu e adevărat, probabil că ai ales tu persoana nepotrivită....cum se întâmplă mai mereu, din păcate.
Şi nu ai pierdut totul, ai câştigat o experienţă.De altă dată, să nu mai bagi în seamă toţi ipocriţii şi mincinoşii.
Multumesc mult de sfat
Nu este adevarat. Si unii si altii pun suflet intr-o relatie dar doar atunci cand iubesc cu adevarat. Daca s-au iubit si inca se mai iubesc sufera amandoi. Dar fiecare o arata prin alte metode. Unii prin lacrimi, altii prin muzica, majoritatea incercand sa para indiferenti desi sufletul lor plange fara lacrimi.
Pierzi doar atunci cand renunti la o iubire care te-a facut fericit.
Daca nu ai iubit nu ai cum sa suferi. Treci foarte repede peste tot, fara sa te gandesti ce ai lasat in urma, cauti o alta relatie si uiti ce ai trait inainte.
Adevarat! Multumesc foarte mult!
Cu placere!
Atunci nu ai găsit persoana potrivită.
După ce o relație se termină de obicei ambele părți sunt devastate. Există excepții când unul din parteneri nu ține la celălalt.
Problema e ca unde stau eu baietii sunt mitocani, nesimtiti si nu prea isi dau interesul.
Fetele in general sunt putin mai geloase si de aceea pun mai mult suflet crezand ca astfel va pune si partenerul in relatia lor.
Da. Se mai intampla si asa. Multumesc de ajutao.
Buna! stii care e faza in privinta acestui lucru?
ok! iti spun eu (din punctulm meu de vedere logic )
Chestia e ca atunci cand o fata si un baiat incep "ceva nou" (o relatie) fata incearca sa se implice mai mult, sa dea dovada de respect si incredere pecand baiatu' "se joaca" si filtreaza cu altcineva. in momentul ala Si de aceea nu este afectat cand se termina "relatia respectiva" deoarece el deja incepuse un joc nou cu altcineva pecand fata ramane cu "botu umflat".
Si de aia dupa acea experienta fata ramane suferind sau in cazul tau batuta de soarta si vrea sa o ia de la capat.
Sper ca te-am lamurit ->:*
Si mai sper sa uiti de acea experienta si sa incerci sa uiti si sa mergi mai departe...
Sarbatori Fericite::**:*
Da, m-ai lamurit. Multumesc mult. O sa incerc sa trec peste moment. Sarbatori fericite:*
Buna! pentru ca intotdeauna femeia a fost mai sensibila! de ce? pentru ca ea poate sa aduca liniste acolo unde e furtuna acesta este ca un dar pentru noi fetele/femeile insa acum depinde si de comportamentul nostru daca toti am fi sensibili nu am mai fi puternici..sesibilitatea face parte din noi sai alinam ce cei dragi cand le e greu sai ajutam pe altii cand altii nu o fac finca si noi vom fi rasplatite/titi petru sesibilitatea aratata. sper ca te-am ajutat
Da! Multumesc foarte mult.
anonim_4396 întreabă: