Cel mai bine ar fi sa fii direct, sa ii spui ceea ce simti și poate sentimentul este reciproc. Fazele ei imi aduc rău a flirt. Sau, dacă ești timid, poți începe conversatia prin a o întreba dacă s-a gandit vreodată cum ar fi sa fie ceva între voi sau dacă, te vede ca pe ceva mai mult in afara de prieten, dacă vrea sa încercați. Fii rapid pana nu ti-o ia altul înainte. Curaj. Bafta!
Daca pe Facebook o face pe nevinovata e clara sta pe Facebook la vraja marii cu alti bagabinti,pe tine te place probabil ca si amic,prieten. Daca placi pe cineva placi oriunde,asa cum faci si tu.
Tu o placi cand va vedeti,vorbiti,o placi si cand esti pe Facebook,deci nu vad ce mai intrebi.
Daca ea tear place,de abia ar astepta sa ii scrii ceva, sa stiu si eu ce sa mai faceti.
Ca sa stii sigur, scrie-i pe Facebook, daca F&F nu ai curaj, spune-i ca o placi, dar mai mult ca pe o amica si vezi ce raspunde.
Oricum decat sa stai asa in tensiune mai bine stii clar ce sa faci mai departe.
Nu o mai lalai ca nu are rost
Nu pui tu mana pe ea, pune altul mana pe ea.
Mergi si vorbeste fata in fata. Ii spui frumos cum te-ai surprins gandindu-te la ea si fiindu-ti dor de ea si cum abia astepti sa o reintalnesti.
O intrebi daca si de la ea se vede la fel.
Esti prieten cu fratele ei. Te vede ca pe un frate. Iar sarutul pe frunte, zice ca esti frate mai mare, unchi, ceva protector. Nicidecum iubit.
Incearca sa-i spui ce simti pentru ea.
Eo jmecheră profita ca o duci tu acasa cu masina sa numai dea bani pe taxiu, esti sluga ei sigur are ea pe cineva dar e bun si fraierul tu adica sa i faca ei viata usoara o duce o aduce cu masina, ce o costa sa te alinte si sa i ti trimita emoticoane pe whatsap, nimic sunt gratis, de ce nu o intrebi daca vrea sa fiti impreuna nu sta ca fraierul sa i faci ei mofturile o plimbi cu masina da ce e prințesă?
Dacă e așa cum spui. de ce cateodata îmi spune ca e tatal ei liber si o duce el si imi spune sa stau sa ma odihnesc etc. nici macar nu ai citit ce am scris, tu ai ramas fixat pe o singura chestie?
Parerea mea este ca fata doar se comporta respectuos cu tine dat fiind circumstantele ( esti prieten cu fratele ei) mai ales daca ea n-a luat nicio initiativa vis-a-vis de semnalele date de tine. Acum ramane la latitudinea ta sa afli contrariul acestui scenariu.
Eu am crescut asa cu sora tovarasului meu din copilarie eram mort dupa ea si ea dupa mine dar nu am dat un prieten pe o femeie niciodata, partea faina e cand cresti si o sa vezi ca ea dintre putini va fi acolo cand toate restul uita de tine, nu merita, acum asta e parerea mea si sa nu regreti, ai sa intelegi de ce mai tarziu,
Exista posibilitatea să profite de tine, dar cel mai ușor îți dai seama dacă îi spui că nu o mai poți duce cu mașina (în acea perioadă ar fi bine să nu o folosești) iar așa vezi dacă se îndepărtează de tine sau nu, dar nu sunt 100% sigură că va funcționa.
Dar există și posibilitatea ca ea să aștepte să faci tu primul pas. Eu ca fată așa aș face, mi se pare mult mai fain ca băiatul să își spună prima dată sentimentele iar apoi mi le-aș spune și eu. O inviți într-un loc care îi place ei iar apoi îi spui ce simți și o întrebi dacă si ea simte la fel. Nu aștepta prea mult ca nu cumva să-și piardă răbdarea sau speranța. Succes?
Mie, din ce-a relatat omul, pare ca i-a oferit fetei respective o gramada de indicii referitor la intentiile lui. Cat de evident vrei sa fie un om cu tine ca sa-ti dai seama de ce-si doreste?
Când iubești pe cineva trebuie să o și spui nu doar să trimiți indicii. La început trimiți câteva indicii ca să vezi cum reacționează acea persoană după care îi spui că o placi. În prima mea relație mi-a spus el că mă place și am avut o relație destul de frumoasă, făcea niște gesturi chiar foarte frumoase prin care îmi dovedea că mă iubește dar îmi și spunea că mă iubește. În a doua relație eu i-am spus că îl plac și știi ce mi sa întâmplat? Am aflat că în timp ce noi eram în relație el umbla si după o altă fată, poate chiar mai multe, nici bine nu ne-am despărțit că el era deja oficial împreună cu acea fată. Deci există o diferență între cele două relații.
"În a doua relație eu..."
Cum a fost în a treia relaţie?
A treia nu există ))
Sincer fetele de vârstă mea au ajuns la relația a 10-a dacă nu mai mult )
Uite de asta nu stiu baietii ce simtiti voi, că abia după ce zicem noi voi imediat „si eu te iubesc..."
De multe ori ajungi să fii refuzat cand faci primul pas de ti-e frică sa-l mai faci si ajungi in situatia baiatului de aici.
Dacă tot e de egalitate in cuplu, fata să puna mana să dea niste semne nu să le căutam noi cu lupa sau binoclul pe cer.
Aici sunt de acord cu tine, și fata trebuie să dea niște semnale clare.
Eu când am fost îndrăgostită dădeam semnale clare (fie că voiam fie că nu ) ), după puțin timp el m-a întrebat dacă îmi place de el.
Bravo, esti o fată RARĂ! Să aveți grijă de voi )
Mulțumesc, mulțumesc. Voi avea grijă
Fata pare super de treabă. Si tu pari la fel. Ați face un cuplu superb. Dacă sunteți si foarte apropiați cu familia si astea si mai bine. Încearcă sa iei inițiativa sa o inviți la o întâlnire, o floare, o ciocolata. Si sa purtați o discuție pe tema asta. Si așa dacă intențiile sunt comune si mai bine. Succes!
Multumesc. Chiar este super de treaba, are foarte mult bun simț, învață foarte bine, nu e genul de cluburi, destrăbălare, etc.
Tie iti trimite niste semnale ca parca ar vrea sa fiti impreuna, mie asa imi pare. Amandoi pareti cam timizi, asa ca daca ea nu o sa deschida subiectul, cel mai bine abordeaza cand sunteti amandoi intr-un mediu linistit si ferit de altii care v-ar face sa fiti intimidati (nu zic ferit de oameni complet, ci de cei mai bagaciosi). Intreaba direct, fara prea multe artificii. Daca zice ca vrea sa fie cu tine, felicitari. Daca nu, puteti ramane amici, dar mai rarut cu afectiunea pe care o aratati ca sa fie mai usor sa treci peste. Probabil aici intra si situatia in care vrea sa se gandeasca, dar in general daca cineva vrea sa fie cu tine, zice din prima. Nu e nimic pierdut in nici una din situatii. In a doua capeti experienta (nu stiu ce varsta ai) si o sa poti folosi ce ai invatat mai departe. Nu te gandi la ce ar putea fi, sau ce ai putea zice., nu are rost sa te stresezi.
Iti transmit ganduri bune si succes.