| RooN a întrebat:

Am si eu o intrebarehappy
Deci ce sunt eu cu fata verisoarei mele primare? Sunt unchithinking verisoria de al II lea? ca ma contrazic mereu cu ealaughing si sa lamurim odata treababig grin
Multumesc anticipat pentru raspunsuri. O seara buna sa aveti in continuaretongue

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unchi

| BossMan a răspuns:

Esti unchi de-al 2-lea

| Tudor1212 a răspuns:

Hmm...nu cred ca exista o relatie de rudenie, dar eu i-as zice unchi de-al 2-lea.big grin

| VampireRawrr a răspuns:

Sunteti veri de a 2-awinking. Sunt sigura pentru ca asa o sa fiu eu cu baiatul varului meu, si i-am intrebat si pe parintiwinking... fundabig grin

| A12NDRA a răspuns:

Nu nu esti unchi, pentru ca nu esti fratele mamei ei, esti verisor de al doilea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ești unchii. Am și eu o situație asemănătoare cu o verișoară de-a mamei mele și din totdeauna i-am zis mătușăthinking
Bafta.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Esti ruda de gradul V, in termen popular var de-al doilea. Numai bine!

| Monyka_4278 a răspuns:

Esti unchi. esti varul mamei ei...nu ai cum sa-i fii verisor.copii tai o sa-i fie verisori de al doilea.

| ines a răspuns:

Var 2-lea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu esti unchi`! Esti verisor de`al doilea. Asa am si eu niste verisori { de`ai doilea} laughing

| SfarsitDeDrum a răspuns:

Unchi!tongue
pentru ca eu sunt matusa pentru fata verisoarei mele!

| paandi a răspuns:

Acu vad ca parerile sunt impartite ca si cu tine si vara ta. Eu de cand ma stiu, verii parintilor mei sunt unchi si matusi de-ai doilea. si eu am vara care are copil, si eu consider ca imi e nepot, si nu var pentru ca nu e in aceeasi generatie ca si mine. var de al doilea, ar fi copii verilor parintilor mei. Mie mi se pare sa fie logic asa. De ex veri de-ai bunicilor tai ar fi trebuit sa ii consideri veri dupa cum zic altii, dar ei sunt cu 2 generatii inaintea ta dupa parerea mea. Eu un var consider ca e o ruda care nu e frate dar e in aceeasi generatie ca si mine. deci var de-al mamei nu e in generatie cu mine, e cu una inaintea mea, deci unchi de-al meu. Am cautat sa vad daca exista ceva oficial despre chestia asta, dar nu am gasit. deci merg pe logica mea.

| aga111 a răspuns:

Esti unchi dupa var. Nu poti fi var pentru ca nu esti in aceeasi generatie. Copilul tau va fi var de-al doilea cu ea. Esti ruda de gradul V. Fa graficul.