| effect a întrebat:

eu si prietenul meu vrem sa ne logodim pe ascuns. pur si simplu pentru a simti noi ca suntem uniti prin ceva... dar vrem sa facem logodna si peste cativa ani in fata famililor cand ne vom casatori.se poate face de doua ori cu aceeasi persoana?

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, preotul nu va va mai logodi o data. Veti face atunci numai slujba de cununie, neprecedata de cea de logodna.

| gigiro a răspuns:

E o idee tare nastrusnica si.hai sa zicem romantica.Dar de ce trebuie sa "simiti" ca suneti uniti prin ceva, asta nu mai pot intelege.Nu avei incredere unul in celalal? Cand te logodesti cu cineva, trebuie sa stie toata lumea, nu sa va ascundeti ca hotii.Mai aseptati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu cat va logoditi mai repede, si mai pe ascuns, cu atat va veti da seama cat de mult a-ti gresit.da poate avea si o parte buna.o sa vedeti cu ce podoaba v-ati unit viata mai devreme.da care-i problema cu graba asta? nu santeti siguri pe asa zisa voastra iubire? sau nu stati bine cu increderea unul in altul?

| Lina_6558 a răspuns:

sincer nu stiu daca se face acest procedeu de doua ori ) dar nu stiu ce ai invedere prin cuvintul logodit.eu de ex stiu ca logodna poate fi cind baiatul iti da inel si te cere in casatorie ( nu acum dar e un semn ca oricum veti fi impreuna uniti pe viata ) si este si logodna sfinta cind va logodeste preotul care de fapt este cununia. daca vreti ca so faceti pe ascunj cred ca merge prima varianta ca baiat sa te ceara in casatoria care va alea loc peste ani dinduti in semn de juramint inel. fiindca logodna sfinta pe ascuns e ceva mai sraniu)