Buna.Aseara inseamnand duminica seara? E cam urat din partea lui. Dureaza 3 secunde sa scrii:Sunt ok, nu-ti fa griji. Daca asa procedeaza acum, cand sunteti casatoriti nu te astepta la prea multa comunicare din partea lui pe subiectul dat.
Contrar la ce vor spune unii care sar in fund ca ce e asta, sa te tina nevasta sub papuc? Se numeste comunicare si denota respect pentru celalalt care nu trebuie sa isi faca griji pentru siguranta ta, de parca ar fi vorba de un copil. Tind sa cred ca persoanele astea au avut probleme cu parintii in adolescenta, iar faptul ca tu te comporti asa le trezeste amintiri neplacute si reactioneaza ca atare. Nu e vorba despre control sau alte stereotipuri tampite care doar perpetueaza razboiul inutil dintre sexe. Daca si tu iesi cu fetele mi se pare normal sa iti rezervi cateva secunde sa spui unde esti si cum e.Eu impreuna cu iubitul meu asa procedam si ce sa vezi, nu se simte nimeni lezat/atacat.
Ai dreptate știu dar nici eu nu stiu ce este cu el doar dacă îmi Răspunde sunt bine eram mulțumită stau cu griji de aseară plâng nu sunt bine nici la mesaje și nici la telefon nu îmi Răspunde am un sentiment ciudat asta simt in momentul el îmi da cu seen
Ii poti comunica asta, dar cauta sa fie pe un ton calm, nu acuzator, fiindca altfel el nu va reactiona bine. Eventual spune-i in alta zi, nu imediat ce intra pe usa. Din moment ce iti da seen inseamna ca traieste, deci e ok. Eu mi-as face griji in momentul in care nu mai dai de el la telefon pentru multe ore.
Sincer Îl simt distant fata de mine eu mereu vorbesc calm cu el îi spun ca nu este bine sa fac așa și se enervează nu mi se pare normal sa facă așa sa nu răspundă la telefon și nici măcar un mesaji sa zică sunt bine vb acasă el normal nu stătea o ora sa nu vorbească. Cu mine acum sunt doua zile de când este plecat de acasă și nu nu îmi da nici un semn ca femeie simt ca se întâmpla ceva ciudat este un sentiment ciudat
Doua zile e cam mult. Incearca sa incepi propozitia fara,, nu'', caci probabil asa se trezeste adolescentul rebel din el.
Poti sa-i spui: Inteleg ca vrei sa te distrezi cu prietenii si nu vreau ca asta sa sune ca un repros, sau cicalitor, dar din respect pentru mine si pentru relatie, cred ca iti poti rezerva 2-3 minute sa vorbim putin. Daca procedezi asa imi fac griji si ia in considerare ca asta probabil va afecta negativ relatia pe termen lung si ma va face sa simt ca nu pot avea incredere in tine. Apoi, pune-te si in locul meu.Ti-ar placea sa dispar 2 zile fara sa dau vreun semn de viata? Seen nu e ok.Cum propui sa rezolvam?
I-am scris așa mesaji exact cum cum ai spus tu nici m-a ar acum nu îmi Răspunde la telefon și la mesaje când sun da direct închis spune tu ești femeie nu ai voie eu sunt bărbat eu simt și cred ca a vorbit cu femei acolo și nu doar a băut asta simt eu vorbesc calm mereu dar nu înțelege
Imi pare rau, dar eu as rupe logodna.Nu exista,, tu ești femeie nu ai voie eu sunt bărbat si pot face ce vreau'' in 2023. Ori exista respect si o relativa egalitate, ori la revedere. Daca aveti mentalitati diferite nu e deloc ok, veti ajunge numai la certuri si frustrari.
Știu lucru asta da eu îl respect si il iubesc si nu ies din casa noapte am renunțat la mult pentru el sa fie bine dar acum a exagerat cu asta 2 zile sa nu vorbească cu mine si sa răspundă
Eu il înțeleg o acea o supărare dar pe mine m-a rănește ca face așa eu m-a simt rău el nu înțelege ca îmi face rău așa ca se compostat sa nu știu de el
I-am dat mesaje pe Facebook pe watapp pe număr l-am sunat după toate îmi da direct închis pe număr pe Facebook și watapp arată ca nu are net cred ca a oprit netul sa nu vad eu ce face
Incearca sa te culci. Daca se aduna zeci de mesaje nu il vei convinge sa raspunda, ci probabil va reactiona de parca tot tu esti aia nebuna.Imi pare rau.
Așa cred și eu cum as da tot eu o sa fiu devină se întoarce in potriva mea totul dava el ar înțelege și ar simnti cum sunt eu in momentul asta ar înțelege asta o sa încet sa m-a liniștesc
Mulțumesc frumos pentru ajutor îmi este de folos m-a simt singura din cauza lui ca face asa
Cu placere. Sper sa rezolvati, iar daca nu, sa faci alegerea corecta pentru tine si pentru linistea ta sufleteasca.
Stiu sa citesc.Ma pot lua si eu de faptul ca tu nu stii cand se scrie s-au/sau.
Reciteste, ca este acolo o virgula magica care are rol de,, atunci'':
,, Daca asa procedeaza acum, cand sunteti casatoriti nu te astepta la prea multa comunicare ''.
Tu ai citit fara virgula, ceea ce face diferenta, dupa cum poti observa.
Unde dai si unde crapa. Da, poate este impardonabila greseala de scriere, dar tu nu stii nici ce ai scris.
Era acolo ceva scris de a te tine nevasta sub papuc. Ori, din cate stiu, nevasta este femeia cu care este CASATORIT barbatul, nu logodnica.
N-am vrut sa iti scriu, ca mi-am dat seama cat te duce capul, dar nu am vrut sa o las in coada de peste.
In caz ca nu esti in stare sa pricepi, repet aici: daca acum se comporta asa, in viitor cand vor fi casatoriti (stiai ca asta urmeaza dupa logodna?), va fi doar mai rau pentru ea. Nu, ingrijorarea ei nu denota ca vrea sa-l tina sub papuc, ci denota ca il iubeste si vrea sa stie daca a murit printr-un sant sau ajunge curand acasa. In ziua de azi poate oricand sa dea o masina peste tine sau sa cazi intr-o gaura pe strada daca esti beat, ca doar la noi reparatiile de canalizari etc se fac intr-o ora, nu intr-un an(sper ca mirosi sarcasmul). Stii ca a mers la baut, e logic sa te gandesti daca partenerul tau e bine. Daca si tu esti mascul cu complex ramas din adolescenta din cauza parintilor ce il controlau, nu e problema mea.
Un bust inteligent nu fraier, nu cățeluș, că vezi doamne trebuie să știe și aia unde ești mereu, sunt atâtea fete de ce sa stai cu una., bravo lui, sa îl ferească zei de o nunta sa sinucis
Probabil ca este in compania altei femei, odata ce nu-ti poate raspund ela telefon si nici la mesaje.
Sa-mi fie cu iertare, dar noaptea nu se duce nimeni la baut, ci la femei sau la furat!
Poate ar fi cazul sa te gandesti foarte bine daca vrei sa te mariti cu un barbat, cu apucaturi neortodoxe si pe deasupra alcoolic (ori curvar sau hot).
Crezi ca parintii tai ar fi bucurosi sa te dea pe mana unui asemenea barbat?
Multumesc pentru funda. Ai incredere ca se poate rezolva situatia prin comunicare si mai bine fa-ti un ceai sau ceva care te calmeaza, apoi pune-te in pat.
Credem am făcut tot da fiu liniștita îl văd activ pe Facebook și mie nu îmi Răspunde eu comunicereh cu el și îi spune ca ne face rău sa fim asa ieri i-am zis și l-am întrebat stai mult te aștept el mi-a zis nu stau mult și când îl întrebam iar stai pana duminica ignora întrebare eu ce pot înțelege prin astea ca femeie sincer simt ca nu este bine și ca unde se duce el sunt femei și mie nu îmi place
Ca nu bea cu prietenii lui, probabil daca a baut a facut-o cu amanta.
Ca e imatur acum nu o lua din rau ca tu il iubesti dar mi se pare un comportament prostesc si eu ca femeie taxez grav chestiile astea, arata urat in perceptia mea, cere-i maturizarea
Dacă te-ai certat cu el de ce iese cu prietenii, se poate ca să se arate supărat pe tine... daca nu v-ați certat posibil sa fie cu alta lângă el, sau poate greșesc?
Nu ne-am certat suntem bine dar ca a ieșit de ieri sa bea dar la mesaje nu îmi Răspunde sa uita la ele dar seen nici somnul nu m-a ia din cauza asta decât plâng și nu sunt bine Și nu stiu ce sa fac a zis aseară ca se duce sa vorbească ceva cu un prieten dar el nu îmi Răspunde nici la telefon nici prin mj
Încearcă să-i suni părinți și intreaba-i dacă au cu el, dacă știe ceva de el... poate te mai liniștești
Buna răbdare de aseară dar îmi fac griji pentru el măcar dacă îmi Răspunde sunt bine era altceva far el îmi da cu seen gândește ce simnte o femeie când barbatul ei face așa de ieri eu nu dau de el este greu pentru mine