anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am și eu o întrebare, logodnicul meu a plecat aseară sa bea cu niște prieteni de ai lui și de aseară nu îmi răspunde la mesaje, nu a vorbit cu mine deloc decât s-a uitat la mesaje și mi-a dat seen. Ce pot înțelege din asta? Va rog sa imi spuneți

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Aseara inseamnand duminica seara? E cam urat din partea lui. Dureaza 3 secunde sa scrii:Sunt ok, nu-ti fa griji. Daca asa procedeaza acum, cand sunteti casatoriti nu te astepta la prea multa comunicare din partea lui pe subiectul dat.

Contrar la ce vor spune unii care sar in fund ca ce e asta, sa te tina nevasta sub papuc? Se numeste comunicare si denota respect pentru celalalt care nu trebuie sa isi faca griji pentru siguranta ta, de parca ar fi vorba de un copil. Tind sa cred ca persoanele astea au avut probleme cu parintii in adolescenta, iar faptul ca tu te comporti asa le trezeste amintiri neplacute si reactioneaza ca atare. Nu e vorba despre control sau alte stereotipuri tampite care doar perpetueaza razboiul inutil dintre sexe. Daca si tu iesi cu fetele mi se pare normal sa iti rezervi cateva secunde sa spui unde esti si cum e.Eu impreuna cu iubitul meu asa procedam si ce sa vezi, nu se simte nimeni lezat/atacat.

35 răspunsuri:
| CleanHeart a răspuns:

Ca e imatur acum nu o lua din rau ca tu il iubesti dar mi se pare un comportament prostesc si eu ca femeie taxez grav chestiile astea, arata urat in perceptia mea, cere-i maturizarea

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Ca nu bea cu prietenii lui, probabil daca a baut a facut-o cu amanta.

| mi25 a răspuns (pentru dullcat):

Unde dai si unde crapa. Da, poate este impardonabila greseala de scriere, dar tu nu stii nici ce ai scris.
Era acolo ceva scris de a te tine nevasta sub papuc. Ori, din cate stiu, nevasta este femeia cu care este CASATORIT barbatul, nu logodnica.
N-am vrut sa iti scriu, ca mi-am dat seama cat te duce capul, dar nu am vrut sa o las in coada de peste.

| dullcat a răspuns (pentru mi25):

In caz ca nu esti in stare sa pricepi, repet aici: daca acum se comporta asa, in viitor cand vor fi casatoriti (stiai ca asta urmeaza dupa logodna?), va fi doar mai rau pentru ea. Nu, ingrijorarea ei nu denota ca vrea sa-l tina sub papuc, ci denota ca il iubeste si vrea sa stie daca a murit printr-un sant sau ajunge curand acasa. In ziua de azi poate oricand sa dea o masina peste tine sau sa cazi intr-o gaura pe strada daca esti beat, ca doar la noi reparatiile de canalizari etc se fac intr-o ora, nu intr-un an(sper ca mirosi sarcasmul). Stii ca a mers la baut, e logic sa te gandesti daca partenerul tau e bine. Daca si tu esti mascul cu complex ramas din adolescenta din cauza parintilor ce il controlau, nu e problema mea.

| mi25 a răspuns (pentru dullcat):

Pas, ca nu intelegi nimic din ce am scris. Nu discut cu persoane care au capul rotund si mintea in colturi.
Te ignor.