| ala020 a întrebat:

mai mult la barbati, caci logica lor nu o pot intelege...Am fost impreuna cu un baiat timp de un an. La inceputul relatiei mi-a spus ca este divortat. Am facut cunostinta cu familia lui, si el cu a mea in schimb. Acum sunt 2 zile de cind am aflat (intimplator) ca e din nou cu sotia lui, si nici nu a devortat cu ea... Dar pin acum tot nu indrazneste sa-mi spuna, m-a invitat in mai la ziua lui. Atunci m-am luat in miini si am zis ca stiu de alta. Mi-a zis ca doar pe ea a iubit-o mereu, si am fost proasta ca l-am crezut. De ce fac asa barbatii?

5 răspunsuri:
| RS4 a răspuns:

Nu fac asa barbatii! asa a facut el cu cine i-a mers! adica cu tine!
totusi nu inteleg cum nu ai aflat de ea mai devreme, pentru ca trebuie sa isi imparta timpul si cu ea si cu tine! singura mea explicatie e ca sotia lui era plecata intr-o tara straina si te-a avut pe tine pana ea s-a intors! daca gresesc, lamureste-ma!

| RS4 a răspuns:

Uita-l! lumea e plina de barbati frumosi si care iti pot oferi dragostea de care ai nevoie!

| Kazimir a răspuns:

Si naiva si proasta... combinatia perfecta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maaaare-i gradina ta Doamne.

| ala020 explică:

El e plecat peste hotare, de ea nu stiu unde e...Dar acum am aflat ceva detalii de la sora lui. Mi-a zis ca el totusi a dat la divorti si a fost ceva gresit acolo si de asta nu a mers mai departe. Si am impresia ca el a zi sasa ca sa scape de mine. Dar nu ar fi mai usor sa zici tot cum este si fara asa complicatii?