| MoarteaDisco a întrebat:

Am si eu o intrebare.
Mereu ma duc in vizita la parinti la tara.
Si cateodata fac sarbatorile cu ei cateodata cu fratele si bunici.
M-am saturat nu imi place la tara dar imi iubesc parinti chiar daca mai crescut decat 3 ani cand eram mic ii iubesc simt ceva pentru ei. fundita

Răspuns Câştigător
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Se spune ca sarbatorile le petreci in familie. Probabil ca, desi parintii tai au fost putin timp prezenti in viata ta, ii vezi facand parte din familia ta, deci este firesc sa-i iubesti sau sa simti ceva aparte pentru ei. Daca totusi nu vrei sa iti petreci chiar toate sarbatorile cu ei si nu iti place sa mergi la tara, ar trebui sa-i pregatesti din timp. Sa le spui ca esti invitat sa mergi la o petrecere, ca pleci cu colegii sau prietenii. Nu le spune ca nu iti place la tara, pentru ca o sa ii superi si o sa-si faca mii de probleme crezand ca fac ei ceva care nu iti place, sau s-ar simti inferiori ca nu-s buni pentru tine care te-ai emancipat. Incearca sa mergi cu alte ocazii la tara ca sa recuperezi timpul pe care nu l-ai petrecut de sarbatori. Nu trebuie sa stai mult. Stai doar cat sa isi astampere si ei si tu dorul.

4 răspunsuri:
| Isabelamaria21 a răspuns:

Nu prea am inteles intrebarea ta, dar nici nu stiu cum este situatia ta.Eu te inteleg ca cred ca te-ai saturat sa te duci al ei la tara si cred ca este oribil sa te fi crescut pana la 3 ani dar sunt sigura ca au avut diferite motive de au facut acest lucru.Mai du-te pe la ei pe la tara chiar daca nu iti place daca le-ai zice ca nu frei sa teduci in vizita la ei s-ar simti destul de prost.Succes!

| Any_2336 a răspuns:

Este normal sa-ti iubesti parintii oricat te-ar fi crescut, de exemplu tatal meu nu a fost prezent in viata mea nici macar un an, dar tot am sentimente pentru el. Sfatul meu este sa nu le spui parintilor tai ca nu iti place la tara sau ceva asemanator care sa-i raneasca. De paste a-i putea sa ii vizitezi in prima zi sau ceva asemanator si apoi sa mergi acasa sub pretextul ca ai fost invitat la niste prieteni sau ar mai fi o varianta: sa vina ei la tine macar o data de sarbatori. Bafta in orice decizie a-i lua :-D

| User9 a răspuns:

Mergi mai rar daca tu consideri ca mergi prea des si asta iti afecteaza buna dispozitie. daca mergi mai rar nu inseamna ca nu ii iubesti sau ca nu-i respecti si ca nu vrei sa mergi sa-i vezi. explica-le ca ai si alte obligatii de care trebuie sa te achiti. happy
este important sa te gandesti si la tine si sa faci si ce-ti place tie, nu numai ce le place altora.

| solumaam a răspuns:

Nu inteleg ce ne-ai intrebat!
Este ceva firesc si normal sa i-ti iubesti parintii si bunicii, asa ca nu te ingrijora laughing
Si te intelegem pentru faptul ca nu i-ti place acolo si mergi doar de dragul lor ...banuiesc ca acolo nu ai PC sau prieteni de varsta cu tine si cum generatiile de acum sunt dependente de el normal ca ai un disconfort!