| lifeangel a întrebat:

nu mai simt fiorii de atunci de cand m-am indragostit dar simt ca o iubesc din toata inima dar uneori ma indoi chiar de asta din cauza ca nu mai simt fiorii, va spun un lucru, nu m-as desparti de ea niciodata! Ce am? Cum sa fac sa revina fiorii sau sa imi bag in cap ca o iubesc?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistit e normal, te ai obisnuit cu ea.presupun ca sunteti de mult timp impreuna.o iubesti si asta e tot ce conteaza.crezi ca dupa 40 de ani de casatorie o sa mai ai fluturasi in stomac? nu!

| lifeangel explică (pentru anonim_4396):

La asta ma gandesc si eu ca m-am obisnuit cu ea, ca prea mare ii dorinta mea de a ramane cu ea orice ar fi

| anonim_4396 a răspuns (pentru lifeangel):

Stiu cum e.e frumos sentimentul sa stii ca ai un viitor cu persoana iubita si ca tot ce faci este pentru ea, pentru voi.La mai multi ani impreuna happy

| lifeangel explică (pentru anonim_4396):

Multumesc! Asa sa fie!

4 răspunsuri:
| stejara2 a răspuns:

Fiorii aceia din primele clipe sunt unici,in timp vei descoperi ca dragostea inseamna si alte lucruri decat acei fluturasi in stomac. dragostea e durere,lupta,e fericire si tristete totodata,dragostea impartasita este cea mai frumoasa!
Nu ai nimic,stai linistit,simplul fapt ca ne-ai spus, ca ai avut curajul de a zice lumii intregi ca nu o vei parasi niciodata dovedeste cat o iubesti!
Va urez ani multi, fericiti impreuna!