| denny74 a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru baieti! Cum iti arata un baiat ca este indragostit de tine?

7 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

In primul rand te priveste cu alti ochi, e tandru, glumeste, te soarbe din priviri, Se transforma radical, nu il mai recunosti, devine alt om! Ar face orice pentru tine...deci cam asa arata! day dreaming

| Yugeen a răspuns:

Din punctul meu de vedere, acolo unde este loc de dragoste discutam in primul rand despre o comoara de nestemate a caror valoare este inestimabila.

Daca as fi indragostit de o fata m-as purta cu ea intocmai cum m-as purta cu cea mai de pret comoara! happy

Din pacate, intre ceea ce este dragostea cu adevarat si ceea ce inteleg anumite persoane (atat de sex feminin cat si masculin) ca este exista o mare... prapastie.

Poate ar fi bine daca s-ar face diferentierea si intre a iti dori un obiect sau o persoana pentru moment, pentru satisfacerea unei nevoi de moment sau pentru "cursa de lunga durata", pentru anduranta.

Poti sa te indragostesti de o pereche de pantofi, spre exemplu, insa nu poate sa fie vorba despre dragoste... cu timpul, se vor uza, vor aparea altii mai noi, mai buni, mai confortabili, mai frumosi ce iti vor deservi nevoile mai bine. Daca insa vrei calitate... vorbim deja pentru termeni mediu si lung, cazuri in care de multe ori se poate apela la compromisuri, etc.

Stiu ca intrebarea ta era alta, insa poate te-ar interesa mai mult sa cauti si sa gasesti persoana care te iubeste ci nu cea care este indragostita de tine... e o "mica-mare" diferenta tongue.

Orice/cine/cum/cand/cat va fi, iti doresc sa fii fericita! tongue

| MyFavoriteAvatar a răspuns:

O astepti dupa ore, vorbesti cu ea prin mess, ii spui ca e frumoasa!

| MyFavoriteAvatar a răspuns:

Nu suc, eu nu beau suc

| RazzyFUnik a răspuns:

Arata normal tot la fel merge si vorbeste aceleasi lucruri le face; decat ca e mai zambitor mai afectuos si mai dragatos

| AlexGabrielASC a răspuns:

Pai eu pe persoana de care imi place ii pun intrebari despre ea( nu intime) o invit la un suc... FUNDA?

| OanaKJY a răspuns:

Hhmm... mie de cele mai multe ori mi-au spus pe messhappy, dar prietenul meu s-a schimbat radical de cand e indragostit de mine. adica ne cunosteam de mici, si el este mai 'rebel' ca sa zic asa, si 'ne distram' impreuna, daca intelegi. si de la un timp am observat ca nu mai glumeste 'murdar' cu mine sau fata de mine, nu se uita dupa altele, si asta m-a pus pe ganduri.laughing deci ei se schimba brusc si te lasa sa observi tu astatongue