| Bianca26bb a întrebat:

sa-mi spuneti si mie ce ati face in locul meu big grin, pls :
Sunt prietena cu mai multe fete, dar ele s-au certat. S-a certat mai multe pentru o fata (nu spun numele adevarat, dar ca sa intelegeti mai bine, o numesc Crina), ca exagera in toate. Ca mai demult si-au facut o mica baitza la tasnitoarea scolii. Era misto, hazliu, pana unele s-au suparat pe Crina, ca exagera, ne uda fleasca. Asa ca cineva a adus aminte de asta, chioar daca trecuse. Toti mai gresesc, spun eu.
Stiu ca se vor impaca, dar nu asa repede. Pana atunci nu stiu cu care sa merg? Crina e sincera cu mine, iar cu celelalte fete ma distrez mult. Mie ca doar noi doua, Crina si cumine, nu ne distram. Dar mi-e sa nu se spere caci ea e suparacioasa. Celelalte fete uneori ma mai barfeau, dar si cu ele ma inteleg bine, si ma intalnesc mai des, si la scoala. Insa cu Crina sunt vecina?

Răspuns Câştigător
| andreea8888 a răspuns:

Prietenia este atat un lucru greu de avut, incat si cuvantul este pretentios!
Considera ca sinceritatea acestei fete(Crina), iti poate servi, cu toate ca exagereaza uneori, dar important este ca nu te barfeste si nu se leaga de viata ta din motive stupide, ca ii place sa te insotesca si sa va faceti companie in oras, si ca doar voi 2 va distrati bine ca si cum ati fi 10!
Daca are aceste calitati, o poti numi amica, companie pacuta si persoana demna sa iti stea in preajma!
Daca vei prefera sa te distrezi in grup, s-ar putea ca barfele sa te afecteze mai incolo, si sa te gandesti cum ar fi fost daca ai fi avut-o ca amica doar pe Crina, ajungand la concluzia ca ai eliminat din gasca ta pe cine nu trebuia!
Vezi tu ce e mai bine pentru tine!
O vara placuta!

4 răspunsuri:
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Ce ar fi sa fii liantul impacarii? Si uite asa, rezolvi toate problemele.
Si nu uita sa pui la punct barfele. Intre prietene nu exista asa ceva.

| Mya a răspuns:

Avand in vedere ca celelalte te barfesc, ar trebui sa alegi sinceritatea Crinei, care se intalneste tot mai greu si este de apreciat in schimbul unei simple distractii...in plus ai spus ca te vezi mai des cu celelalte 2, deci ai timp sa te distrezi in compania lor.Desigur,cel mai bine ar fi daca ai reusi sa le impaci, e vara, vacanta...nu ar trebui sa fie suparate pentru un lucru minor.

| petrovici2002 a răspuns:

Ai grija cel mai greu la virsta ta este sa iti dai seama care sunt prietenele adevarate, trebuie sa fi atenta sa nu birfesti prea mult se pot supara pe tine, daca aud, si incearca sa le impaci daca [poti, intodeauna trebuie sa ai un cerc de pritene cu care sa te simti bine.Vacanta placuta.

| Bianca26bb explică:

Zbenguici, Crina nu iarta foarte repede. Io vorbesc cu toate.winking. Dar celelalte nu vor sa ne impacam deja straight face... Dar cred ca ne vom impaca curandhee hee.
Apreciez parerea ta, sabinutza. De aceea e si castigator, dar as vrea sa mai aud alte pareri happy.