| iooaaaannnaaa a întrebat:

Am si eu o intrebare sper ca ma puteti ajuta.Cum pot sa impresionez un baiat de 14 ani fara sa par prea saritoare sau sa ma bag in viata lui.Nustiu cum sa spun dar imi place foarte mult de el si este foarte renumit prin cartier.Va rog ajutati-ma!crying

4 răspunsuri:
| tim a răspuns:

Sari pe el si nu te mai desprinzi! E, nici asa! Ia-o treptat si restul vine de la sine.Cu tact si rabdare.

| georgy90 a răspuns:

Pai eu zic sa fi foarte prietenoasa cu el sa ii zambesti sa nu il jignesti sa fi aproape de el sa incepi sa te aranjezi mai mult sa simta ca ii esti o prietena foarte buna si frumoasa...si poate dintr-o singura prietenie se ajunge la altcevawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne apara si pazeste.Iti dai seama cit este de important sa fii renumit intr-un asemenea spatiu? Cita vastitate? Un cartier intreg? Sa fie renumit si tu sa ai timp sa ne intrebi.Pai nu esti pe el deja?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fi prietenoasa, deschisa la orice subiect, vorbeste cat mai mult cu el, petrece mult timp cu el dar vezi sa nu fi foarte stresanta. dar iti vor lua ceva timp toate acestea. daca vei observa vreo schimbare in comportamentul lui fata de tine, vei putea da semne.hai ca nu e greu! baftawinking