| razvan123454 a întrebat:

Am si eu o intrebare sad sufar dupa o fata oare e bine sa vada ca sufar dupa ea sau e mai bine sa ascund asta? o va interesa cu ceva daca sunt indiferent? dati sfaturi va rog sa trec peste sad

4 răspunsuri:
| condemnedAntagonist a răspuns:

Tu ar trebui să ştii cel mai bine.
Dacă e o fată mai sensibilă, nesigură, timidă, ar trebui să fii tu cel mai băgăcios, dar să fii tu.Sensibil,timid şi toate alea. Dacă e o fată cu caracter,care te-a făcut să suferi,nu o lăsa să-ţi ştie slăbiciunea. Dacă tot vrei să duci chestia la capăt,s-ar putea să se termine într-un mod jenant, pentru tine (sau ea, dar mai valabil pentru tine).
De ce? O să-ţi zică unele lucruri pe care n-ai vrea să le auzi, o parte din ele fiind teatru.Tu dacă o cunoşti îndeajuns, ar trebui să ştii ce să faci.Cu tupeu.Baftă.

| Leon a răspuns:

Eu zic ca e ceva normal sa te afectionezi de o pers si e normal sa vrei ceva pentru 'energia' pe care o daruiesti sa zicem asa.
Iar atunci nu ai de ce sa te ascunzi, e ca si cum ai fugi de tine insuti.
Totusi niciodata sa nu cazi prea mult in extreme, ideea e sa fii pe fata si sa nu iti fie rusine sau frica sa spui ceea ce simti.
Ma gandesc ca si tu ca oricare ai niste principii ale tale, mai ales atunci cand vine vorba de pers dragi care iti stau in jur.
faza e ca femeile nu vor barbati cu slabiciuni, ele cand nu le merge ceva se trag imediat de fund inapoi si se simt in deplin confort cu ele insusi.
adica femeii i se pare normal sa sufere, dar nu si pentru un barbat.
Dar nici pentru tine nu e bine sa te inchizi in tine niste chestii normale si nici sa te pui in genunchi in fata ei sa ii zici ce si cum.
Eu zic sa o iei frumos de mana si sa ii zici fara frica ce si cum, si tine minte cel mai important lucru in viata e sa te faci respectat, chiar daca o pers intelege sau nu punctul tau de vedere.
Nu o brusca, incearca sa glumesti cu ea ca si cum nimic nu s-a intamplat, incearca sa obtii un contact cu ea si sa iti spui ce si cum.
Daca ea te trateaza cu indiferenta asta nu inseamna ca si tu trebuie sa faci la fel. asta pentru ca pe tine te deranjeaza pe ea nu.
Fii smecher si ce o fi o fi. daca intelege sentim tale bine daca nu trebuie sa te respecte si macar sa inteleaga si ea cat poate. ca na e femeie intelegi?
Morala e ca tu trebuie sa iesi cu capul sus chiar daca o sa o doara pe ea.
hai ca imi dau astia premiul nobel pentru pace la cat am scris.
noroc!

| Kariin a răspuns:

Tu trebuie sa te pui pe propriile tale picioare si sa uiti de ea daca ti-a facut ceva rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine indiferent decat sa vada ca suferi, nici nu-ti dai seama ce le trece astora prin cap( ma refer la fete) cum te vede ca esti in limba dupa ea cum te si crede catelusul ei