Pai dragul meu fa-ti curaj si spune-i ceea ce simti pentru ea, chiar daca are sesiune, va iesi o ora doua sa stati de vorba, este greu pana ai spui, pe urma toate vin de la sine.Bafta multa si curaj.
Nu stiu daca e momentul sa-i spui ca-ti place. Asteapta pana se termina sesiunea. Poti sa-i trimiti un e-mail in care sa-i spui ca-i tii pumnii la examene, poti sa o intrebi cum s-a descurcat la examenele pe care le-a avut. Poti chiar sa-i propui ca, dupa ce termina cu examenele, sa iesiti la o inghetata sau la un film.
Apropie-te cu pasi mici de ea, ca sa-i dai timp sa-si dea seama de adevaratele tale sentimente.
Da, sunt de acord cu miruna1apostol. Nu pleaca nicaieri fata. Mai bine te faci remarcat prin faptul ca o ajuti fizic (daca poti si te lasa) si moral ca o sustii. O sa fie destul in aceasta perioada in care ea trebuie sa se gandeasca din pacate la altceva Dar cand se termina, o sa-si aduca aminte ca ai ajutat-o si atunci va fi un moment bun sa actionezi
Mult noroc! Shin.
Dragii mei parerea mea stiti care este? Sa bati fierul cat este cald, deci sa profite acum si sa-i zica, poate mai tarziu se iveste altceva si nu regreta bietul baiat ca nu i-a zis!
Asteapta sa termine cu sesiunile si apoi sp. Dar cred ca cel mai potrivit ar fi sa ii sp in fata nu printr-un email sau printr-un mesaj.Fa acest pas imediat dupa ce termina cu sesiunile.
Mult succes!
Daca si fata simte la fel o mica simpatie care se poate transforma intr-o mare iubire-n timp.
Daca e sesiune poate chiar so ajute.
Atunci cand simti ca esti iubit (a), memorarea devine mai aficienta.
Primul lucru oferate sa o ajuti la ce te pricemi mai bine vb de scoala 2 incearca sa petreci cat mai mult tinp cu ia singuri dar nu f stresant 3 gaseste momentul potrivit desi poate dura o vreme buna 4 fi tu insuti pentru ca daca nu te acepta asa nu e de stat si 5 si cel mai principal fa-o sa se simta femeie dar ai grija sa nu cumva sa devi stresant.ps intreab-o daca mergeti la mare tu ia si inca un cuplu asa poti sa i dai de inteles ca vrei sa fi cu ia in cel ma bun mod si cel mai rapid
Danutzsrll212 întreabă: