Ce varsta ai? Daca ai peste 18 ani, baiete draga, e timpul sa iti iei viata in propriile maini, nu se mai poate asa ceva. Parintii tau sunt parintii tai, dar sunt de un paranoism dus la extrem. Fa ceva urgent. Ai dreptul la o viata a ta, nu sa devii o marioneta a lor, dependenta si controlata de ei.
Poti sa te muti de la parinti.Cu certificatul de nastere n-au ce sa faca, poti obtine un duplicat de la primarie cred.Nici un preot nu se ocupa cu asa ceva (vraji). Eventual s-ar putea sa fie vorba de aghiasma si in cazul acesta nu ai de ce sa-ti faci griji. Daca vrei cu adevarat sa te casatoresti cu acea fata, poti.
In cazul asta, ce te retine sa stai cu ei?
De ce nu-ti iei bagajele si te muti cu chirie?
Ma indoiesc ca preotul s-ar baga in magie neagra, treaba aia de spui tu ca-ti pune ceva in mancare, aiai in general este facuta de tigancile care s eocupa cu vraji si alte spurcaciuni.
Totusi, daca nu-ti convine, muta-te!
Esti major, vaccinat, te intretii singur daca spui ca ai banii tai, deci, pleaca de acolo, casatoreste-te cu cine vrei, si fa-ti viata ta!
Am bani mei ca muncesc acum, dar acei bani de care vorbeam i-au luat ei din banca, am facut prostia mai demult sa o imputernicesc pe mama. Asta e. El e sigur pe el ca la sfarsitul lunii iunie nu voi mai fi cu ea, da in scris asta. Abia astept sa plec de aici, stau in Spania acum si lucrez. M-am saturat, iti multumesc de raspuns.
Hm faza cu mâncarea, dacă nu-ți pune otrăvuri n-ai de ce să-ți faci grij, iar faza cu preotul sunt doar superstiți. Tată ai tăi sunt duși rău cu zăhărelul, sfatul meu e să te muți.
Prietena sau iubita? E mare diferenta.
Daca tu crezi in toate prostiile alea, isi vor face efectul si fara ca ei sa-ti faca ceva. Iar daca esti major... ai primit raspunsuri.
Muta-te!
Si chestia cu sa-ti puna ceva in mancare? )) nu suntem in basme, nu exista "blesteme" si alte porcarii
Spune-le alor tai ca traiesc in povesti cu dragoni si zane dar muta-te de acasa, nu mai sta cu persoane care nu traiesc pe planeta asta