Esti insarcinata, dar ai o sangerare pe sarcina care poate fi lipsita de pericole (sangerare de implantare) sau poate semnifica faptul ca sarcina are probleme. Nu mai astepta nimic, du-te acum la Urgenta la ginecologie. Daca iei masuri imediat, s-ar putea sa-ti pastrezi sarcina, daca nu, ai sa o pierzi. Era normal ca bebele sa nu se vada la ecograf, se vede cel mai devreme la 14-18 zile de intarziere a menstruatiei.
Bună.
Pentru liniștea ta poți face o analiză de sânge și dacă ești cu adevărat însărcinată iese hormonul sarcinii în analiză.
Multă sănătate și noroc.
Pa, pa.
Repeta testul dar sigur esti insarcinata.Mergi urgent la un medic ginecolog sa nu ai probleme.
In primul rand, felicitari pentru bebe, in al doilea rand, ai mare grija si mergi cat mai repede la control, caci, de obicei, orice sangerare anunta o eminenta de avort. Sper din tot sufletul sa nu fie asa si la tine, avand in vedere cat de mult iti doresti un copil. Deci, mergi fuguta la ginecologul tau, caci numai el este in masura sa-ti spuna motivul sangerarii si sa te ajute. Sanatate maxima!
Eu eram sa pierd sarcina tot cu un inceput de sangerara, am facut tratament si bebe s-a nascut sanatos tun, du-te la medic ca sangerarea nu-i de gluma te poate ajuta sa-ti pastrezi sarcina.
Am vazut ca cineva te-a indrumat sa mergi de urgenta la un ginecolog...cred ca ar fi bine sa-i urmezi sfatul.Si inca ceva, in ultimul timp sunt din ce in ce mai multe probleme la gravidanta, si verisoara mea a avut probleme, iar ca sa nu piarda sarcina a stat 2-3 luni la pat, fara nici un efort.
Va multumesc mult de tot pentru sfaturi dar din nefericire am mers prea tarziu la doctor.Am pierdut sarcina si aveam deja aproape 2 luni.Sunt trista si am ramas cu o mare deceptie, dar viata merge inainte. O sa incercam peste 2 luni. Pupici cu lipici