| paul_5950 a întrebat:

Am si eu o "mica" problema.Am intalnit undeva o fata, de care m-am indragostit la o petrecere, dupa aceea am facut rost de id-ul ei si am vorbit pe mess vreo cateva saptamani.Ideea e ca eu sunt foarte timid, si nu stiu cum sa fac sa ii spun ca o plac sau macar sa o fac sa isi dea seama de acest lucru, sa faca ea primul pas(macar jumatate de pasbig grin). Totusi acum cateva zile mi-am luat inima in dinti si am chemat-o la o plimbare si a acceptat.Am iesit cu ea, ne-am plimbat si am povestit vreo 2 ore... Iar acum nu stiu ce sa fac, daca sa o mai invit din nou, pentru ca nu stiu daca as avea vreo sansa cu ea. Oare faptul ca a acceptat sa iasa cu mine(desi a fost doar o iesire amicala, o plimbare in parc) poate insemna ceva? sau doar ma considera un amic cu care poate sa iasa doar asa.Si, nu stiu exact cum as putea sa ii spun ca imi place de ea, daca sunt mai timid ar fi o idee sa ii spun pe mess ca mi-ar place de ea, si astfel mi-ar fi mai usor cand m-as intalni cu ea? va rog ajutati-ma, deoarece chiar vreau sa ma pot exprima deschis pentru ca timpul trece si nu vreau sa regret mai tarziusad. Mersi anticipat! P. S: am 17 ani

Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Daca a acceptat sa iasa cu tine inseamna ca ai sanse. Dar daca expui nesiguranta si o parere proasta despre tine insuti s-ar putea s-o convingi ca ai dreptate. Fii sincer si incearca-ti sansele, daca vrea o sa fii fericit, daca nu, iti confirmi temerile. Faptul ca nu stii nu e cu nimic mai bun decat un eventual refuz, intelegi? Pentru ca in ambele cazuri tot nu esti cu ea. O sa scapi de retinerile astea daca reusesti sa le ignori de cateva ori. Te cred ca e mai greu cu cineva care chiar iti place, dar asta e tot farmecul. Bucura-te de varsta, daca nu vrea ea, o sa vrea altcineva. Hai arata-i ca esti un viitor barbat si fa tu primul pas, fetele/femeile au nevoie de parteneri fermi, care sa fie capabili sa le protejeze in caz ca e nevoie. Astia mai blegi ajung ori amici buni (un fel de eunuci, masculi inofensivi care sa le scoata la plimbare cand e partenerul de pat ocupat cu altceva ) ori au noroc si devin premiu de consolare pentru inimi frante. Asculta la cineva care a incercat pe propria piele. Chiar daca o sa suferi, asta o sa caleasca viitorul barbat si e tot raul spre bine.

16 răspunsuri:
| anuska a răspuns:

Eu zic ca acea plimbare in parc nu a fost doar asa, amicala... dar daca ai vorbit cu ea pe mass inseamna ca o cunosti destul de bine.eu zic sa petreci mai mult timp cu ea si sa devi un prieten bun.asa poate si ea s-ar indragosti de tine. let it betongue

| Instinkt a răspuns:

Nu trei sa i-o spui pe mess nu face greseala asta spune-i-o cand te uiti in ochii ei sau sarut-o si numai folosesti cuvinte

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Mai bine îi spui în faţă că o placi. În modul ăsta o să observişi mimica corpului. În plus, eu zic dacă a acceptat o plimbare s'ar putea să ai ceva şanse happy

| Vizitiul a răspuns:

Pai, de ce mai stai pe ganduri? Nu stagna, nu te crispa, s-ar putea sa ti-o sufle altul. Depasesti faza cu timiditatea si-i zici exact ceea ce simti in fata si nu pe messenger. Daca intr-adevar te place iti va fi recunoscatoare pentru stilul tau direct.

| JustArmy a răspuns:

Konsider ca cel mai bine vorbiti face to face. asa puteti pune la punct anumite detalii si alta poti sa citesti pe fata ei ce crede. nu cared ca striki prietenia daca ii spui asta...de fapt depind si de karakterul ei. dar eu cared ca ar trebui sa-i spui pentru ca nu te ''mananca''. primul pas ar fi sa vorbesti cu ea. dar nu prin semne ca astea sunt kopilarii. mai bine ii spui ''verde in fata'' ce simti si apoi vezi ke se intampla. e mult mai bine asa decat sa tii totul in tine. bafta.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Daca a iesit cu tine la plimbare inseamna ca te place.Invit-o din nou, faceti-va un traseu al vostru, alege o banca numai a voastra...Pe fete le emotioneaza chestiile astea! Si cu timiditatea, gandeste-te ca ea este si mai timida ca tine si trebuie sa faci tu primul pas! Daca nu-l faci tu, o sa-l faca alt baiat! Mergi mai departe si ai sa vezi ca o sa fie bine!

| sergiu76 a răspuns:

Elliana are dreptate si dany la fel mai invit-o o data si spune-i ce ai pe suflet.macar incerci.nu pe sms, msng.fii diferit de altii.chiar daca esti timid, asta sa stii ca e o caracterizare si la majoritatea fetelor, le plac baietii timizi. spune-i ce simti in felul tau si ai sa vezi ca ai de castigat.cu tupeu, tata.bafta,nu ai nimic de pierdut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i pe mess asasadcum o cheama pe fata), mie imi cam place de tine dar am fost cam timid si imi era rusine sa iti spun asta.

| evelina_3212 a răspuns:

Da, vad ca stii ca timpul trece!
Deci, SPUNE-I si nu mai amana.Asa va fi mult mai bine amandurora.
Spune-i pe mess, daca iti e mai usor, apoi la intalnirea urmatoare iti sustii punctul de vedere cu... o floricica!
Bafta!

| anad a răspuns:

Dupa o plimbare si inca mai multe va veti cunoaste mai bine. Vei deveni mai indraznet, te vei lamuri si cu sentimantele pentru ea si va veni si curajul! Daca poti, spune-i oricum:pe mess(poate ca acolo comunicati mai usor), prin biletel(e mai romantic si mai incitant), direct(scapi repede de grija, ai raspunsul si din atitudinea ei nu numai din ce-ti spune).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga paul, invita fata iarasi la o plimbare si cand mergeti acasa uita-te in ochi ei si daca pupilele ei sa lungesc atunci inseamna ca te place la nebunie!

| andii a răspuns:

Pai ar tebuii` sa-i spui p mes.tot ce simti. si logic cand te vei intalnii cu ea iti v-a fii mai usor.sa povestesti cu ea saw sa vorbiti.si daca ea o sa jtiie ca tie iti plk de ea. poate asa i9ncety cu incetu o sa-i plk si ei te tinehappy

succeshappy

| Puf a răspuns:

Mai invit`o la plimbari prin parc! Incearca sa o cunosti mai bine insa nu pe messenger si fata in fata. Incearca sa vezi ce peroana e si apoi spune-i in fata ca iti place de ea. Lasa messu`, cel mai bine e sa ii spui in fata, fetele apreciaza acest lucru. Daca a acceptat sa iese cu tine inseamna ca nu ii esti total indiferent si s-ar putea sa te placa si ea. Incearca pentru ca incercarea moarte nu are!:d Bafta

| NomberOne a răspuns:

M-ai invit-o la o plimbare, la un restaurant sau la o terasa daca ai posibilitatea, sau mergetzi intr-un loc linistit, cum ar fi un lac.intr-un moment de liniste zici ceva de ochii ei(ce culoare au etc.), ii faci complimente dar sa nu se inteleaga pe fata ca o placi. apoi ii zici ceva de genu:"sti, m-am simtzit foarte bine azi cu tine.ai vrea sa fii cu mine?" si i-o spui asa...alungit si uitandu-te in ochii ei.

| NomberOne a răspuns:

Aaa si nu uita:face to face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai invit-o intr-o si undeva si spune-i ca vrei sa vorbesti ceva cu ea ceva serios, ea va fi extrem de curioasa si va veni.

Ai grija, ia-o usor, ca altfel s-ar putea sa o sperii putin.