Cand ii dai sa manance mananca si tu alaturi de el. Sunt unii care nu pot manca singuri. Incearca sa ii faci un program, nu il mai lasa sa faca tot ce vrea el. Spune-i ca daca nu mananca nu ii dai dulcele lui preferat sau nu il lasi sa urmareasca nu stiu eu ce desene animat...santajeaza-l. Daca nu merge nici asa spune-i ca nu mai mananci nici tu si peste jumatate de ora, dupa ce te plangi bine ca iti este foame fa-te ca lesini in fata lui ...nu stiu, chestiute de astea menite sa il determine cumva sa manance. succes
Mananca si tu cu el...probabil daca te vede pe tine mananca si el asa pateam si eu cu verisoru meu pana nu mancam cu el nu ma lasa in pace...
succes sper sa reusesti
Incearca la alt medic, elimina-i din alimentatzie dulciurile dar treptat, fa-i portzie de dulciuri exemplu- imparte o ciocolata in bucatzele mici si da-i 5 bucatzi pe zi si explica-i cu rabdare ca tot ce este dulce se mananca felul 3
dupa ce mananca putina supa apoi carne fiarta de pasare cu cartofi sau orez dar nicidecum prajeli si ca rasplata ca a mancat putin azi mai mult maine un cubuletz de ciocolata in plus (sa nu vada mama) un pic de santaj nu strica in aceasta situatzie
Goleste orice sertar de dulciuri si lasa-l sa rabde de foame pana nu o mai putea, apoi invita acasa un prieten sau o prietena de-a lui pe care sa-i pui la masa pe amandoi.Cand o vedea cu ce pofta manaca celalat o sa inceapa si el usor usor. Nu il forta, ci lasa-i atitudinea lui.Pastreaza aceasta strictete fara dulciuri 1- 2 saptamana. Daca nici asa nu merge integreaza-l in colectiv (gradinita)... unde au program bine fixat pentru mese...si cand o vedea ca ceilalti papa iar el se uita iar mai tarziu nimeni nu-i mai da nimic...sa te tii...
Nu'i mai da-ti dulciuri
numa cat trebuie, nu peste masura si dupa'aia sa vezi ce o sa'i ceara de mancare. Mai bine lasa'l sa se arunce de pamant, decat sa-si strice stomacu numa asa...
Incearca sa nu il mai resfeti... taiei portia de dulci...si ii spui pana cand nu mananca ciorbica, fripturi sau ce ii dai sa manance nu primeste dulci
Dulciurile si le ia cand ies cu el in oras deoarece imi ia bani din dulap pe furis si fuge in magazin, faza sa ceara el singur degeaba ca am incercato si nu a cerut toata ziua si nu i-am pomenit nimic de mancare, la gradinita este de un an, cu santaj nu merge si cu prieteni nu prea mananca nici ei
Mai mergeti cu el la doctor, sa-i spuneti ca nici acum nu vrea sa manance.
Sau intreaba-l ce vrea el sa manance, ce-i place, in afara de dulciuri.Cumpara-i pizza(chiar daca nu-i foarte sanatoasa). Eu cred ca niciun copil nu ar refuza o pizza
Sau prajeste-i cartofi, du-l la MacDonald's, poate ca daca vede alti copii mancand, ii vine si lui pofta.
anonim_4396 întreabă: