| panterraneagrra a întrebat:

Am si eu o pb, sau mai de graba o pot numi coincidenta.De la un timp..defapt de la inceputul lunii, de fiecare data cand ma uit la ceas fa este fix, 11:00, etc, sau 13:13, 20:20, 15:15, chestii de genul acesta.Nu stiu daca e de bine sau de rau, dar de cateva zile..imi merge tot mai prost.M-am certat cu cea mai buna prietena a mea pe care o cun de 2 ani si de cand ne cun. nu ne-am certat niciodata.Apoi relatiile in familie, la fel. merg prost si cu prietenii la fel.
Va rog daca. puteti sa imi dati un sfat daca..inseamna ceva sau.e doar o coincidenta.

7 răspunsuri:
| andrei a răspuns:

Traieste in continuare in intuneric.

Răspuns utilizator avertizat
| Pawesome a răspuns:

E doar o coincidenta.stai linistita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O simpla coincidenta...oh go on
Toti avem perioade cand ne merge prost; eu, de exemplu, am avut numai ghinioane in ultimele 3 saptamani...
In fine, totul se va rezolva. Incearca sa te impaci cu prietena ta, totul depinde de voi.
Incearca sa dai pesimismul la o parte si sa fii optimist/a. Daca spui ca iti merge tot mai prost, asa va fi.
Deci, zambeste si incearca sa lupti cu toate greutatile ce se mai ivesc din cand in cand.
Bafta!kiss

| Amiiii69 a răspuns:

Pur si simplu o coincidenta. Si mie mi s`a intamplat tot la fel dar dupa au venit si parti mai bune. Deci, capul sus si fii gata pentru orice lovitura de felul asta. Viata e o lupta, Accept`o!

| meneco a răspuns:

Eu nu cred ca inseamna nimic de genul asta stiu normal cand te uiti la ceas si e fix inseamna ca esti indragostita cel puti asa se zice partea cu cerurile eu cred ca e din cauza nervilor tai poate e o perioada cand nu ii mai poti controla

| meneco a răspuns:

E o coincidenta si partea cu certurile e din cauza nervilor tai de la un timp poate nu i mai poti controla nu e nimic legat de ceas