| ema21 a întrebat:

Am si eu o problema. Am 23 de ani, casatorita cu un copil de 1, 5 ani, 1, 57m inaltime si 128 kg. Problema e ca mi se umfla mereu picioarele si nu mai reusesc sa ma incalt singura mai ales cu ghetute sau cizmulite fara fermoar gen ciocate. Sotul meu se chinuie mereu din rasputeri, se enerveaza, striga si tipa la mine sa imping piciorul. Ce nu inteleg eu e, ce este asa mare filosofie cu impinsul asta in afara de ma asez in fotoliu si astept sa ma incalte? poate e neindemanatec el si nu se pricepe. Pe de alta parte nici eu nu am reusit niciodata sa-mi incalt copilul (nu baga piciorul). El zice sa-l invat sa impinga. Stie cineva ce e cu impinsul asta, ca simt ca o iau razna?

6 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Eu iti sp sa te grabesti sa faci ceva cu kg tale /esti prea tinara pentru atitea kg.MErgi urgent la medic. la sala si incearca sa scapi de obezitate pentru ca... ori risti sa ramii singura sau sa fii a 2 pers in viata sotului [cea care ii face mincare menaj si sa aiba grija de copil si. atit. bafta

| carpediem a răspuns:

Consulta urgent un medic. Ai probleme cu rinichii, retii apa. Nu lua nici un medicament dupa ureche. Nevasta-mea de la 65 kg. dupa sarcina se apropiase de 100. Nu-ti mai face grija cu impinsul, o sa se rezolve.

| doc69 a răspuns:

Nu impinsul e problema.ci cearta dintre voi. apoi cauta alt gen de incaltaminte care iti este comoda si nu in ultimul rand du-te si fa-ti analizele o analiza doppler si medicatie.nu te juca cu circulatia sangelui in corp

| CoraPersefone a răspuns:

Eu zic in prima faza ca ar fi cazul sa slabesti! pentru sanatatea ta! esti prea tanara sa fi obeza! ai grija de sanatatea ta! daca vrei sa te ajut cu niste sfaturi despre slabit, sport, alimentatie sanatoasa, diete si cure potrivite, te rog sa ma contactezi pe mesaj privat si iti las adresa de mail!

| onutzaa24 a răspuns:

Incearca prima data cu ceva mai leger:de ex.un adidas,il pui jos, bagi piciorul si apesi, acest apasat e exact ca impinsul doar ca tu fiind ajutata trebuie sa "apesi" pe orizontala nu cum ai facut cu adidasul pe verticala. sper ca vei intelege si vei reusi

| ema21 explică:

Merci de sfat.nu prea ma ajuta dar imi place...la cat sunt de 'multa" chiar il trec toate sudorile pana reuseste sa-i incapa...