| ZambetulNebuniei a întrebat:

Am si eu o problema!
Am mentionat aici, ca am fumat o data ( o singura data).
In mod misterios, pe hol si la bucatarie au aparut 2 ramasite de tigara (mucuri de tigara).
Cum e posibil?
Mama, stie ca am "incercat" (incercare a fost) sa fumez, insa nu ma crede ca nu sunt ai mei...
Mi-a zis ca daca mai apare unul, ala sunt!sad

Ce fac, din moment ce eu nu fumez?

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu inteleg de fapt ce vrei.Ai gasit mucuri de tigara in mod misterios...Si ce vrei? laughing

| ZambetulNebuniei explică (pentru anonim_4396):

Momentan nimic, m-am luminat.
Eu voam niste idei, de unde ar putea venii.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ZambetulNebuniei):

Ahaaaa.Poate le-a adus vantul sau le-ai lasat si nu iti aduci aminte.

| ZambetulNebuniei explică (pentru anonim_4396):

Eu am fumat o singur adata, deci nu aveua de unde sa fie 2 si eu am fumat ceva cu filtru ab, nu galbenhappy

| karsivan a răspuns:

De ce naiba i-ti bati capul cu asta este o prostie.

| ZambetulNebuniei explică (pentru karsivan):

Asa sunt eu. Imi bat capul cu orice problema (fie ea, mica sau mare).

| 26Geo a răspuns:

Ti-ai pus cumva intrebarea ca altcineva fumeaza? Tu ai zis ca ai incercat cu filtru alb, alea sunt cu filtru galben, deci, Einstein, cine mai e cu voi 2 in casa? Surioara sau taticu? Eu pariez pe surioara daca nu e mica de ani(pana in 12-13 ani). Bafta, sa ne spui si noua cine e "criminalul"laughing

| ZambetulNebuniei explică (pentru 26Geo):

Sunt singur la parinti si tata e plecat cu serviciulhappy

| 26Geo a răspuns (pentru ZambetulNebuniei):

Pai mai ramane doar mama sau e cineva care vine in vizita la voi si fumeaza pe ascuns sau tu nu stii. Tatal tau, ce job are si cat timp e plecat?

laughing)
In ultima vreme nu a venit nimeni pe la mine (1-2 saptamani).
Crede-ma, nu avea cine.

| 26Geo a răspuns (pentru ZambetulNebuniei):

Crede-ma,de la cineva tot a venit chestiile alea. Faptul ca le-ai gasit in casa inseamna ca cineva tot a venit la tine,nu avea cum sa fie de la vecinul de deasupra,pentru ca alea trebuiau sa fie pe balcon sau langa geam,nu in hol. Poate ca nu a venit la tine,dar a venit la mama ta, o vecina, un vecin, un amic, amica cand tu nu erai acasa.Nu stiu, zic si eu.Acum depinde si cat de "proaspete" sunt acele mucuri. Poate sunt de cateva saptamani, zic si eu.Cineva clar a fost la tine, daca nici tatal tau nu fumeaza si sunt recente mucurile, adica "proaspete", exista o a 3-a persoana.Fa si tu pe detectivul putin si vezi ca o sa-l gasesti.Nu e exclus ca mama ta sa fumeze si sa dea vina pe tine.

Nu o cunosti pe mama...happy
Eu cred, ca ea le-a pus sa vada daca recunsc ca sunt ale mele.
Cu o zi inainte i-am "marturisit" ca am "incercat sa fumez"...mi se pare dubios, dar nu mai conteaza acum.