| Answerkid a întrebat:

Am si eu o problema.Am o,, vedeta" la mine in scoala (Narcis Iustin Ianau) si toate fetele rad pe seama mea ba chiar i-au zis lui in persoana ca-mi place de el desi nu e asa.Nu stiu cum sa-mi conving colegele sa inceteze deoarece ele ma fac sa arat penibil si de fiecare data cand trec pe langa narcis ele rad de mine.(P. S - i-am facut un desen lui Narcis Iustin deoarece proful a zis sa-i fac unul, insa colegele mele au inteles totul gresit, ca asa ii arat eu dragostea lui Narcis)Unuii prieteni mi-au zis sa le ignor, dar e imposibil! Dau funda celui care are sfatul cel mai bun.

Răspuns Câştigător
| Classy a răspuns:

Din cate am citit mai sus, eu cred ca, colegelor tale le e ciuda ca tu esti prietena buna cu Narcis.Incearca sa le eviti daca nu inceteaza, sau discuta serios cu ele pe seama asta! Insa niciodata nu plati cu aceeasi moneda! Atata timp cat tu stii ca tu si Narcis sunteti doar prieteni, nu este absolut nimic iesit din comun.Insa invidia colegelor isi spune cuvantul! Crezi ca baiatul de la Romanii Au Talent nu isi da seama de situatie? Eu cred ca da.Deci, clarifica lucrurile cu prietenele tale!

7 răspunsuri:
| Luissa123 a răspuns:

Una e sa le ignori si alta e sa le raspunzi cu aceiasi moneda spunindu-le ca lor le place de el si sa nu se dea de gol arunca pe tine, sau poti sa-i spui lui narcis in fata ca nu-ti place de el (daca asa e)

| swanbaby a răspuns:

Cred că ai putea să-i vorbești însuși lui Narcis despre glumele colegelor tale ca să-i ștergi orice bănuială. Convinge-l că este vorba doar de răutatea lor și nimic altceva.

| swanbaby a răspuns:

În schimb, spune-i că sunt fane de-ale lui, cu câțiva anișori mai mari ca el. :-D (exemplul meu)

| tataralexandra a răspuns:

Deci.sa inteleg ca iti place cum canta nu? nu ca esti gay ok si fetele au inteles ca iti place adica esti indragostit de el nu? dupa parerea mea narcis asta ma scoate din sarite si imi vine sa-i dau pumni cand il vad...si de ce sa rada? ia rade si tuh un pic de subtirea aia voce a lui ca imi vine sa-l bat...pai iggnorale si intereseaza-te si afla si tuh despre fetele alea ceva mai.nu stiu secret ceva de genu intreaba pe cineva ceva asa si poti sa le ai si tu la mana pe ala cu chestia asta.winkingnoroc

| PetreConstanta a răspuns:

Nu baga toate prostiile in seama Incearca sa nu mai te justifici la nimeni Nu merita Bafta

| victor1k a răspuns:

Ignora-le.

| NickiMinaj a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floorcum asa ceva?