anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema:azi m-am certat cu mama si am inceput sa o urasc. poate ca m-a facut in toate felurile si ii e scarba de mine..Am un prieten care e preot si nu stiu ce sa fac:sa ii spun ca am inceput sa o urasc pe mama?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parerea mea este ca ar trebuie sa te impaci cu mama ta deoarece ea ti-a dat viata, ea te-a crescut, ea te-a educat, si nu ar trebui sa o numesti cu cuvinte urite, chiar daca acum este perioada asta cind ai vrea ca nimeni sa nu iti duca contul, cind ai vrea sa fii mai mult independenta.Cind vei mai creste iti vei da seama ca ai gresit asa ca fa acum pasul acesta ca mai tirziu sa nu-ti para rau. Succese si iubeste-ti mama, ca e cea mai scumpa fiinta, cred ca ti-am fost de ajutor! Funda?

| TheAngel12 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mentionez ca am 20 de ani si niciodata nu am putut sa ma apropii de ea si vreau sa ii spun prietenului meu preot si nu stiu daca fac bine.

| anonim_4396 explică (pentru TheAngel12):

Daca simti nevoia sa te descarci vei face bine, poate el iti va da un sfat, eu cred ca el tot va fi de parere sa te impaci cu mama ta. acum depinde de situatie, si de problemele cu mama ta.

4 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Comunicarea este solutia prieteniei dintre tine si mama ta. Nu tipete, reprosuri si certuri. Incearca sa discuti calm cu ea si sa o intelegi, pentru ca nu i-a fost usor sa te creasca si sa te aduca sanatoasa pana la varsta de 20 de ani. O sa vina ziua cand o sa ramai fara ea, si atunci o sa ai foarte multe regrete. Pretuieste-o cat poti pentru ca o mama nu vrea niciodata raul copilului ei. Incearca sa o intelegi si sa vezi ce o deranjeaza ca sa ajunga sa te jigneasca, ca poate are dreptate si vei incerca sa remediezi situatia. E singura ce iti poate fi prietena, ce nu te invidiaza, ce nu te barfeste si care iti vrea binele.

| yCaRe a răspuns:

Incearca sa te impaci cu mama ta
nu ai sa mai gasesti alta persoana ca ea happy