"Nu sunt suparat ca mi-ai dat un cap in gura si mi-ai scos doi dinti ci de ce mai injurat", cam asta spune prietena ta, te-a prins cu chestia asta la mana si acum te joaca si cu cat te milogesti mai mult cu atat te toaca mai mult.Pasta n-am mai auzit-o pana acum, nu e suparata ca iai tras-o in pasaroi si ca ai facut sex oral, ce sa-ti spun, baliverne. Daca tipa aia ii spune ca iai tras-o si in gaoz prietena ta ce face te iarta pentru sexul oral si ramane suparata pe gaoz, stii ceva fratioare, fai un sex oral si incheie socoteala ca oricum e cotoioasa treaba.
Buna pai poti incerca sa le aduci pe amandoua fata in fata sh ea sa spuna ce s-a intamplat iar daca vezi ca minte sp iubitei tale ca nu e adevarat pentru ca sincer e atre incurcata problema iar daca ea te ubeste at are incredere in tine si in vorbele tale.bafta
E ceva normal sa-si piarda increderea in tine.Ea probabil ca zice "daca a facut-o o data, nu va ezita s-o faca a2a oara". Pe deasupra aveti o relatie lunga,nu inteleg ce ti-a trebuit alta,atata timp cat iubita ta iti oferea tot ce aveai nevoie,nu inteleg. Tu o cunosti mai bine trebuie sa stii ce o impresioneaza pe ea, sa-i faci pe plac tot timpul, dar nu trebuie sa devi sclavul ei doar sa-si recapete increderea in tine. Poate ca are vreo prietena f buna la care ii povesteste tot, ia legatura cu acea prietena si intreab-o ce zice iubita ta despre tine si ce ar mai fi de facut.
Io zic sa-i faci ei sex oral, ca s-o convingi.asta inseamna prin fapte.trebuie sa pui botul la savarina fetii, daca la cealalta nu ai facut-o.asa i-ti va demonstra si pretena ta cum se face sex deadevaratelea.ai crezut ca daca o inseli esti tare? nici nu stii cate stie ea, fara sa-i spuna aia.
Pai trebuie sa-i demonstrezi ca fata cu care ai inselat-o este doar o ipocrita care vrea sa va desparta o sa te gandesti tu la un plan de exemplu chemi un prieten de-al tau sa se combine cu aia care ai inselat-o si pe urma prietenu tau sa-i zica la o presupusa iubita pe care o are si pe urma sa vezi ca o sa-i demonstrezi altcumva nu stiu
Draga sti vorba "dupa fapta si rasplata"?! Tu cu mana ta ti-ai facut'0, daca as fi fost in locul iubitei tale ti-as fi dat un sut in cur sa zboooori, esti infect dragule.:-s
Fratioare gata nu mai exista incredere intre voi intr-un final te va parasi. nu acum nu peste 1 an dar se va desparti de tine
Eu zic sa-i explici ca nu ai facut acest lucru.si cand faci dragoste cu ea.nu incerca sa-i faci iubitei sex oral.pentru ca o sa creada ca ai mai facut.da sa faci in asa fel in cat sa vada ca nu iti este scarba de ea. sper sa te fi ajutat!
Pai ce sa iti zic.cu vorbe texte nu faci nimic.trebuie sa ii demonstrezi prin fapte ca o iubestii.
Prin asta am trecu si eu. si pe mine m-a inselat iubitul si au trecut 5 ani de atunci si nici acum nu mai am incredere in el dar l-am iertat pentru ca l-am iubit si nu vroiam sa creasca copilul fara tata. daca intr-adevar te iubeste te va ierta. Aratai ca o iubesti si ca regregi ce ai facut