Incearca intai cu facebook-ul, da like la fotografii si postarile ei. Cere-i prietenie, daca accepta e un pas inainte. Iti vei da singur seama daca lucrurile decurg bine, sunt convinsa. Mai mult curaj, invit-o la un suc sau inghetata, foarte probabil sa accepte. Oricum e mai bine sa incerci macar s-o inviti ai sanse 50% sa iesi cu ea in oras, decat daca n-o inviti, nu?
Sun-o, inalneste-te cu ea si vezi cum merg lucrurile. Poate va merge. Si daca ti se pare ca merge rau mai incearca sau las-o balta. Oricum e viata ta.
Mda... Problema este ca nu am numarul de telefon singura modalitate ar fi facebookul. Nu stiu. O plac foarte mult nu pentru. sani sau asa.
Foloseste facebook-ul, nu asta-i problema
Ar fi ok sa iesiti la un suc sau ceva, dar eu zic ca intai(daca vrwei sa ai macar 30-40% sanse) sa incerci sa ii fi prieten! O fata care afla ca un prieten f.f. bun de-al ei si de care are nevoie o place nu prea poate spune nu, pentru ca ajunge sa depinda de el! Sper ca te-am ajutat ^_^
Spune-i pe fb. Acolo o sa ai tupeul sau curajul sa ii spui mai multe. Sau fa-o in fata, dar fii bărbat
Bafta