| tweety_4035 a întrebat:

Am si eu o problema m-am despartit acum 2 saptamani de prietenul meu cu care am stat 2 ani si incerc sa ma impac cu el dar nu stiu cum s mai fac... poate ma ajuta si pe mine cineva cu un sfat.

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Cauta pe altcineva, un baiat in care poti avea incredere, la inceputul povestii am crezut ca este un tip serios dar pe masura ce am avansat (am si sarit cateva randuri, ca ii prea lunga povestea), nu cred ca este bun pentru tine. Asa ca uita de impacare.

| Yang a răspuns:

Depinde de la ce te-ai despartit. Daca ai facut vreo prostioara mergi si cere scuzele de rigoare, trimite-i un sms sa va intalniti undeva la un suc si ca ai sa ii spui ceva urgent si iti iei inima in dinti si ii spui ce vrei.Nu ai nimic de pierdut

| tweety_4035 explică:

Ideea e ca ne-am intalnit am vorbit si mi-a spus ca daca nu era disperarea asta a mea si acum am fi fost impreuna si ne-ar fi fost bine,eu sunt foarte geloasa si in ultimul timp am exagerat si il controlam mereu il cicaleam ma suparam cand iesea si el cu baietii intrebam pe altii de el si in ultima vreme ma mintea doar ca s stea si cu prietenii lui sa nu mai crizez si am stat prima data acum 3 saptamani despartiti vreo 3 zile zicea ca nu mai simte nic pentru mine ca nu ma mai iubeste ca l-am indepartat de mine spunea asta la toata lumea si intro duminica l-am chemat daca vine la biserica si a spus ca nu vine si sa nu-l mai caut si fiin in biserica cand m-am intors in spate el era in spatele meu mi-a venit sa plang am ieist afara ma luat in brate mi-a spus ca m iubeste si l-am intrebat cum ma iubeste cand spune la toti ca nu mai simte nimic pentru mine si mi-a spus ca stia ca toti imi spun ce le zice si ca spera ca mi-am invatat lectia si sa nu mai fiu ca si pana atunci ca nu e bine si asta a durat doua zile pana am inceput iarasi sal sun intruna pentru ca ma enerva daca era cu baietii cand il sunam ce era asa greu sa raspunda dadea ocupat intruna si mia spus ca asta a fost ca un test sa vada daca intradevar m-am schimbat dar se pare ca nu.Deci ne impacaseram duminica si marti seara il sun si imi zice ca se duce cu baietii undeva sa vada meciul impreuna cand colo sa aflu dupa o saptamana ca iesise cu varusu afara si cu un prieten care venise cu iubita si prietenul ala al lui si-a chemat si verisoara ca o vazuse ca trecuse pe acolo si iubitul meu drag statea cu aia in masina si vorbeau despre ce nu stiu ca in seara aia facusera cunostinta dar daca vorbeau ceva ca intre prieteni puteau sa stea si afara cu ceilalti nu doar ei doi in masina.si joi seara imi zice ca se duce sa faca ceva la masina nu stiu ce si eu am iesit pe afara cu varasa si cu prietenul ei ne-am dus prin parc si am zis sa mergem la biliard si l-am sunat si pe iubitul meu sa vina cu noi si a spus ca nu poate ca e cu masina ca apoi se duce acasa ca e obosit si motive si mi-a promis ca a doua zi iesim unde vreau eu si mi-a spus ca ma iubeste.ca mai tarziu sa incerc sa dau de el sa-mi dea ocupat intruna apoi sa inchida telefonul incercam sa sun si pe varusu ca stiam ca ei umbla impreuna nu raspundea niciunul pana cand imi zice varasa sti fratemiu este la balul bobociilor.Sa-mi pice fata cand am auzit era clar ca si iubitul meu era la bal.iam trimis sms sa raspunda ca nu ma iau de el decat s nu fie las si sa spuna uite venii si eu cu baietii la bal nimic nu avea stres nu raspundea in fine am adormit a doua zi m-am intalnit cu el la scoala si m-am dus la el l-am luat de-o parte si iam zis ca a fost un nesimtit si ma rog tot felul de astea si nu avea treaba radea cu un zambet din ala ironic am vorbit cu el ne-am luat adio a uitai sa-ti spun la bal a fost si tipa cu care statuse in masina si el se apucase sa le zica la toti ca ii place de ea ca arata bine fata si lucruri din acestea.Noi suntem in acelasi liceu si dupa cateva zile eu m-am dus cu colegii mei la scoala si a trecut cu masina pe langa noi a oprit langa mine sa ma duc cu el m-am urcat asculta numai o melodie a lui nicolae guta cum poti sa minti ii dadea intruna sa se repete si mai era cu noi un baiat si ia spus schimba ma melodia samu macar las-o sa cante toata ce naibii suferi dar el tot cu mel aia era si dupa ore ma adus acasa si la un moment dat face prietenul acela al lui la mine ca daca eu as fi stiut sa fiu dinainte asa cum sunt acum sa nu mai fiu isterica as fi avut multe de castigat.a uitai sa-ti spun in ziua aia am stat cu el si cu mai multi prieteni de-ai lui si toate colegele lui imi spuneau ca ma iubeste mult si eu le-am spus ca noi nu mai suntem impreuna dar exul nu zicea nimic tacea si ele au zis ca lasa ca va impacati voi ca te iubeste.a trecut si ziua aia am hotarat sa ramanem prieteni mergeam dimineata impreuna la scoala veneam de la scoala si intr-o zi a venit o verisoara de-a lui si mau sunat sa ies afara ca vrea sa ma cunoasca.am iesit exul tot cu melodiile de suferinta si la intrebat varasa ca unde face revelionul si a zis ca acasa si ca daca o s vreau sa ma duc eu sa-l facem impreuna.a trecut seara aia am ajuns acasa si ma trezesc cu un cmc de la el ma intrebat ce fac si am zis ca bine ascult muzica si l-am intrebat ca el ce face si a spus ca joaca cs.vorbiseram in acea seara ca a doua zi sa iesim seara pe centru ca se aprindeau luminitzele de craciun.si in dimineata urmatoare ma sunat sa ma cheme in oras si am zis pai nu mergem diseara cand se aprind luminile si a spus pai mergem si diseara si mergem si acum ca si asa nu avem ce face si am spus ok.am plecat am baut o ciocolata calda si ne-am intors seara am iesit iarasi mergeam pe centru il tineam de cot dar ploua si ne-am dus acasa la el ca eram cu varusu si cu inca o persoana si ne uitam la un film si el sa asezat langa mine si statea cu capul pe mine si ma mangaia.mai tarziu au venit ei la mine am mancat si exul la un momentdat a inceput sa se joace cu mine pana am ajuns sa ne sarutam.am iesit afara sa vorbim si mi-a zis ca el nu a avut nici o treaba cu tipa aia ca intradevar cand au stat in masina filtra cu ea dar nu sa stea cu ea ci pur si simplu asa era satul de toate si vroia sa uite cumva de ce se intamplase si ca nu vroia sa stiu eu ca defapt nu are nimic cu tipa aia ca vroia sa ma faca sa ma roada dar el cu o zi inainte de balul respectiv zisese unor baieti ca se duce si el la bal ca i sa pus pata pe una si l-am intrebat de ce a spus asta si a zis ca asa sa ridicat in ochii lor ca se saturase sa faca baza de el cand iesea pe afara cu ei ziceau ca ce ii dadui eu bilet de voie ca parca e insurat si porcarii dinastea de oameni prosti.A uitai sa-ti spun ma sunat intr-o seara sa imi spuna ca nu mai avem ce vorbii si iam inchis telefonul in nas ma sunat din nou a zis sa nu mai inchid ca nu-mi vorbeste urat si mi-a spus ca de azi nu mai vorbim nici ca prieteni si am spu ca bine am facut pe indiferenta si cred ca nu se astepta la asta si a zis ca bine pa si am spus pa si am inchis si imediat a intrat pe mess si a pus poza cu una la avatar si l-a intrebat varusu ca cine e aia si face ca e una din spiru ca sta cu ea dar de fapt mi-a trimis sorsa sms sa stau linistita ca el cauta avatare cu fete pe net si era o tipa de pe net facuse asa sa ma oftice ca stia ca iau foc la cat sunt de geloasa dar spre uimirea lui nu am zis nimic.si urma ziua surorii lui si i-am facut un tort si i-am zis daca vine sa ma ajute sa duc cumparaturiile ca nu puteam sa le iau singura si a venit dupa mine si ma adus acasa si seara a venit sa ma ia ca sa ducem tortul si eu seman foarte mult cu sora lui si la un momentdat stateam noi pe canapea si cata se uita fix in ochii el ma alinta tita inainte si face la mine tita unde sunt hainele mele andree unde sunt hainele mele dar andreea o cheama pe sora lui si abia apoi a realizat ca vorbeste cu mine.cand ma dus acasa iam zis sa mergem impreuna la scoala si a zis ca nu ca nu vrea sa ne vedem si a doua zi tot ne-am dus impreuna cand nu era nimeni ma saruta mai urca la mine in pauze dar cica eram doar prieteni venea seara pe la me stateam de vorba ma mangaia ma lua in brate si mi-a zis la un momentdat pe mess cand tot insistam eu pe o chestie ca nu mai vorbeste cu mine si am zis de ce si face ca incepui s fiu insistenta si ca nu vrea s ajungem sa ne impacam si sa fiu iar ca inainte sa-i spun ce sa faca cand sa iese si dinastea.a trecut si asta si ma asteptam ca in seara de mos nicolae sa ne impacam pentru ca atunci era aniversarea noastra faceam 2 ani dar am ramas cu speranta pentru ca nu sa intamplat nimic in ziua aia era si ziua mamei mele a venit pe la mine si era la calculator si l-am strigat sa vina putin si face stai putin tita vin acum era concentrat si nu a realizat ca mi-a spus tita si am inceput sa rad.imi tot zice ca el nu mai vrea sa ne impacam ca nu mai simte nimic pentru mine dar m-am dus pe la el cu catelusa mea ca sa o vada si sora lui si stateam pe canapea si m-am trezit ca ma luat in brate ma pus langa el si ma tinea asa deci ii e si lui dor de mine dar cred ca nu vrea sa ne impacam de teama ca o sa fac ca inainte ca acum oricum ma vede zilnic ne si sarutam iesim dar numai ca nu il stresez si iese cand are el chef fara sa il dadacesc eu.toate astea pana ieri cand veneam de la scoala si ne intalnim pe drum cu prietenul unei colege de-a lui si ala la un moment dat ii zice sa fie cuminte pana la craciun cand se vad.atunci mi-a picat fisa ca ala la chemat la el de craciun cu mai multi colegi.ideea este ca si anul trecut eram despartiti de craciun numai ca atunci eu nu vroiam sa ma impac cu el si el se ruga de mine si in noaptea de craciun ma mintit ca este acasa cand de fapt era cu colegii lui n-as fi avut nici o treaba dar nu la tipa aia acasa ca no suport.el nare treaba cu ea ca ea are prieten si era si ala acolo dar nu o inghit pe fiinta aia.si i-am facut reprosuri si a spus ca ce treaba am eu daca nu mai suntem impreuna se duce si in palestina si i-am zis vezi ca faci aceeasi grseala ca anul trecut si daca atunci iti cereai iertare daca chiar regretai ce ai facut acum de ce faci din nou si a zis ca nu mai vrea sa mai vorbim ca punem punct la tot ca io ma dau prietena pe langa el si iauite cum fac si toate astea.bine mare lucru nu am zis iam facut intradevar reprosuri dar nu i-am dat cu bata in cap si de ieri nu imi raspunde la telefon si nu ma baga in seama nu ma saluta.a uitai sa-ti zic cand ma saruta se trezea el asa dint-o data si zicea ca incetam cu astea ca deja ne prostim ca ramanem doar la salut si pa dar ma rog doar facea pe desteptul.astazi pe mess o intrebai ceva pe sorsa si el era langa ea si imi scrise sa il las dracu in pace.in seara de mos nicolae tot asa nu stiu ce ii mai zisesem si a zis ca nu mai vrea s ma vada ca el se poarta ca un amic cu mine si uite io ce fac a il intrebasem pe varusu cu cine e si pe unde si el a vazut si a zis ca il controlez din nou.ce amici suntem ca ne sarutam cand ne vedem ma ia in brate si dastea.si iam trimis sms i-am zis ca daca nu vrea sa strice tot in seara de mos nicolaes a vina la mine a zis ca nu vine dar m-am trezit cu el la usa si cand am deschis m-a sarutat.iti zisai ieri ne-am certat definitiv asa spune el si azi ii trimisai smsuri ii spusai tot ce simt pentru el si acum am de gand sa fac tot ce pot sa nul caut sa nu-i dau nici un semn ca daca ma iubeste ma cauta el ca m-am umilit destul.a uitai sa-ti zic intr-o seara dinalea in care nu vorbeam s-a dus undeva sa bea si sa manance cu niste prieteni si unu din aia era cu prietena si ala se imbatase si exul meu se tinea cu aia de mana pe sub masa si prietenul alia era langa ei.e un prostanac si eu sunt mai proasta ca-l iubesc.spune ca nu mai simte nimic pentru mine ca nu mai vrea sa fim impreuna dar si acum 3 saptamani a spus la fel si apoi a venit la biserica si mi-a spus ca ma iubeste.zimi si tu ce sa mai fac ca sunt satula cam de tot.cred ca el sta cu teama ca daca ne impacam o s fac ca inainte si mai bine singur,recunosc sunt geloasa si am exagerat cam mult in ultimele 2 luni.dar ma intreb mai tine la mine sau nu?daca nu ar fi tinut ar fi zis de la inceput punct si nu mai ziceam ca suntem prieteni nu mai zicea sa facem revelionul impreuna si toate lucrurile astea.nu crezi?merita sa mai lupt pentru el?eu am 18 ani el are 20

| tweety_4035 explică:

Da dar eu vreau sa ne impacam ca stiu ca relatia s-a degradat din vina mea pana acum cateva luni era tot ce imi doream dar mereu ii faceam reprosuri sau ma certam cu el din nimicuri doar ca asa imi venea faceam numai ifose si nu putea sa iasa afara ca faceam pe isterica il sunam intruna si de asta a ajuns sa ma minta ca sa nu ne mai certam. dati-mi va rog un sfat cum sa fac sa ne impacam

| tweety_4035 explică:

Bhua ajutati-ma va roggg...astept de cateva zile un sfat si nimic