| LongboarderG a întrebat:

Am si eu o problema...Parintii mei sunt despartiti si fiecare vrea sa stau cu el.Numai ca mama vrea sa plecam in Spania iar tata in Bucuresti.Imi iubesc ambii parinti si imi doresc tare mult sa merg in Spania dar nu as vrea sa il fac pe tata sa sufere... Ce ar trebui sa fac? Astept raspunsuriele voastre iar la cel mai bun dau funditaaaaa:X:X

Răspuns Câştigător
| Ady00pk a răspuns:

E clar! unul dintre parinti v-a suferi, nu ai ce face.Eu ti-as recomanda sa mergi cu mama! Crede-ma sa ramai in Bucuresti nu e o alegere buna, gandeste-te ca e viata ta in joc, nu a lor. Daca cu mama te intelegi mai bine decat cu tatal tau ar trebui sa nu mai stai pe ganduri.iti spun eu nu in fiecare zi se iveste o, ocazie in a iti muta viata in strainatate. happy Alegerea e a ta baftahappy

10 răspunsuri:
| CristiCryssu a răspuns:

Fa cum crezi ca e mai bine, daca consideri ca ai petrecut prea mult timp unui parinte si nu iai acordat destul timp altuia, mergi cu acela caruia nu iai acordat destul timp.

| Brumilicious a răspuns:

graphics & comments | Greetings Graphics | Twitter Backgrounds

sunt in aceeiasi situatzie... sad

| FanMJJ a răspuns:

Fa cea ce crezi tu ca e mai bine, ori la tata ori la mama, e decizia ta
sper sa faci alegerea corecta

| Sconcsiş a răspuns:

Zi-le sa se hotarasca cine te ia

| razvyy a răspuns:

Iza, cred ca cel mai bine ar fi, ca aceasta decizie sa o iei tu, fara sa te influenteze nimeni, fiindca numai tu stii care au fost problemele pentru care parintii tai s-au despartit. Parerile noastre, clar, ar fi impartite si poate peste cativa ani ai sa regreti alegerea facuta, influentata fiind si de parerile noastre. Totusi daca vrei un sfat, privind alegerea ta, eu zic sa iti alegi unul din cei doi parintii la care tu tii mai mult, insa sa incerci sa nu il faci nici pe celalalt sa sufere si sa faci in asa fel incat sa iti imparti oarecum egal, desi asta este oarecum imposibil, timpul pe care il petreci cu fiecare.

| RMihai a răspuns:

Pai ar trebui sa stai cu cine trebuie sa stai tu legal, eu cred ca cu mama, de fel intr-un divort mama are pritate prima

| snowflake a răspuns:

Cati ani ai?
este f important daca specifici si varsta.

banuiesc ca inca esti mica, si nu poti alege. tind sa ma decid in favoarea tatalui. ce viitor ai putea avea si in Spania, luand-o de la capat cu scoala si toate cele?
asa, as sta cu tata si vacantele mi le-as petrece cu mama happy, in felul asta nu vei pierde relatia cu nici unul happy

| snowflake a răspuns:

Hmm, nu stiu de ce nu mi s-a postat raspunsul. sa mai incerc o data
presupun ca nu ai varsta legala de a fi in masura sa iti alegi cu cine sa stai. eu as zice sa ramai cu tata, va fi f greu sa mergi in Spania si sa o iei de la capat, cu scoala prieteni etc.
in felul asta, vei ramane in Bucuresti, desi vacantele ti le-ai putea petrece cu mama.
In felul asta, nu vei pierde legatura cu nici unul happy

| ATHOS a răspuns:

Nu stiu cati ani ai frumoasa domnisoara! Problema pe care o pun eu si care cred ca este extraordinar de importanta este scoala. Marea majoritate a celor care parasesc Romania si studiaza in strainatate ( ma refer cu precadere la scoala generala si liceu) au foarte mari probleme in a termina scoala si a se putea realiza din punct de vedere profesional (urmare unei facultati).
Eu personal as alege ramanerea in tara pentru a putea urma studii in mod corespunzator. As considera ca in joc se afla viitorul meu.
Tinand cont de faptul ca indiferent de alegerea pe care o vei face vei avea de suferit cred ca in balanta ar trebui sa cantareasca si viitorul tau.
Iti doresc sa poti face cea mai inteleapta alegere!
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt parintii tai si este normal sa-ti pese de ei, dar si lor de tine. Trebuie sa gandesti altfel: eu sunt copilul lor, imi vor tot binele. Daca eu doresc sa merg in Spania si consider ca acolo voi avea un viitor mai bun, tatal meu trebuie sa fie de acord, vrandu-mi doar binele.
Oricum, daca pleci cu mama ta nu inseamna ca nu vei mai comunica cu tatal sau nu-l vei vizita.