| Daria a întrebat:

Am si eu un ingeras care o sa implineasca in curand 5 anisori.love struckCe cadou imi sugerati sa-i fac, in afara de jucarii, pentru ca are destul si oricum nu-i prea plac?

Răspuns Câştigător
| Dianné a răspuns:

Inafara de hainute si carti de colorat, carti de citit, iti sugerez sa ii faci ziua de nastere cat mai frumoasa, prin a-l scoate afara, la o cofetarie, prin parc, sa alerge, sa se joace cu prietenii, daca are amici, colegi, prieteni de joaca, va puteti duce cu totii, impreuna, intr-un parc de distractii pentru copii. Incercati sa ii faceti ziua cat mai frumoasa. Intrebati-l ce ar vrea sa faca si cum ar vrea sa isi petreaca ziua de nastere. Nu cred ca este cadou mai frumos decat acesta, sa ii faceti toate poftele pentru o zi, sa se simta protejat si fericit. La multi ani, micutului!

9 răspunsuri:
| emiitzzy a răspuns:

Cumparai un trening frumos:X sau un tricou dragut pantofiori fai un tort imens:X:X opalariutza ca vine varaa :X o carte cu povesti frumoase sai citeasca mama la culcare.:Xsmug gasestehappy:*:*

| vera_5828 a răspuns:

Carti de colorat, carti de povesti poate or sa-i placa.

Apache
| Apache a răspuns:

Un joc pe calculator pentru copii! ...sunt multe, si sunt si educative!
...dar cel mai frumos cadou pe care il poti oferii unui copil mic, probabil ca este un frate sau o sora!
*desi e un cadou care cere mai mult efort...*

| yuyubarbie19 a răspuns:

Pai daca e baiat:
-un joc de logica care sa creeze sa construiasca
-carti de colorat de povesti
-haine
-un animal de companie
-daca practica ceva cu ar fi fotbal hambal tenis poti sa ii iei ceva ce sa se lege de hoppyul sau
-o bicicleta sau o pereche de role sau patine
Daca e fata merge:
-o floare sa o ingrijeasca
-animal de companie
-de asemenea daca practica ceva sau imi place ceva sa ii iei
-haine
-bicicleta sau role
Iar daca am ratat ceva poti sa-i iei:
-bilete la teatru de papusi
-amenajarea camerei
-o excursie
-daca isi doreste sa practice ceva inscriel
si multe alte posibilitati depinde ce ii place si cum e copilul

| niku93 a răspuns:

I-ai un animalut de care sa aiba grija(ex:pesti de acvariu).cu timpul o sa fie mai responsabil pentru ce are daca il inveti de acum.carti de colorat si jucarii cred ca ii cumperi tot timpul.

Abh
| Abh a răspuns:

Eu i-am cumparat fetitei mele ( are cam aceeasi varsta ) un joc cu stampile cu ferma, animale. Nu o mai pot dezlipi de el.

greece12
| greece12 a răspuns:

In primul rand sa-ti traiasca si sa-l vezi cum iti doresti! In al doilea rand,fiindca spui ca nu-i prea plac,te sfatuiesc sa il iei de manuta si sa mergeti impreuna intr-un magazin cu jucarii, copilul va manifesta interes pentru ceva, fii sigura.Cumpara-i acel ceva si altele asemanatoare.Este la varsta la care l-ar putea interesa primele carti(exista carti de panza,cu lucruri detasabile, pe care copilul le poate aranja singur in carte), primele notiuni de instruire.Mergi la o librarie buna si cauta la sectia copii, vei gasi oferte nenumarate! Cu alte cuvinte, te sfatuiesc sa pui accentul pe jocuri instructive(invatam amuzandu-ne) din care sa invete lucruri noi.Mult noroc!

| ELLSSA a răspuns:

Sa iti traiasca puiul si un sincer "La multi ani!"
Un cadou sa fie si folositor(exemplu: un costumas dragut de blugi, o salopeta)

| bobby_7474 a răspuns:

La multi ani! ingerasului tau.Eu daca as avea un copil la 5 anisori,(am la 8, si la 9 luni)i-as cumpara carti de colorat, rechizite pentru gradinita, la cel mare al meu la 5 anisori i-am cumparat un banc de luctu cu scule pentru timplarie si mecanica,a inceput inca de pe atunci sa-si repare bicicleta,sigur atunci ajutat de noi,iar cum stie absolut singur ce sa-i faca bicicletei cind nu-i functioneaza lumina,clacsonul,cind cade lantul,se pricepe f bine,umfla rotile,sint f multe jocuri care dezvolta anumite indeletnicirii de care baietii au mare nevoie pentru mai tirziu, acum sigur, ramine la aprecierea ta ce ti-ai dorii cel mai mult pentru copilul tau