Eu nu i-as scrie un mesaj, as vorbi direct cu el. o discutie fata in fata e mai bine- primita ca sa zic asa. daca esti mai timida, e o solutie si cu mesajul. dar daca ii trimiti si nu iti raspunde? de exemplu, daca ii zici ce simti in mesaj sau ce vrei tu sa ii zici, te va putea ignora sau iti va raspunde cand va avea el chef. dar la o discutie fata in fata, nu te poate lasa asa cu "fata`n soare". trebuie sa vorbeasca chiar daca ii place sau nu. spune`i sincer ce crezi si ca tii la el, dar fara sa pari obsedata sau disperata (te poate crede o maniaca obsedata de el si te va indeparta). adica nu trebuie sa iti fie frica sa ii spui ce ai pe suflet. spune`o si asta basta! inc el mai rau caz te poate refuza. dar tot colegi veti fi, iar in timp lucrurile sa uita, oamenii se schimba...
SmS:" Buna! Prin acest mesaj as vrea sa stii cat de mult te iubesc si imi pasa la tine! Ma gandesc la tine tot timpu' si nu pot sa stau fara tine! Tu esti viata mea, si te vreau mai mult ca orice langa mine! Te pup dulce! " Sper ca e bun si bafta!