| Lightrose a întrebat:

Am stat impreuna o saptamana.Ieri am fost la gratar iar azi cand eu a trebuit sa ma intorc acasa el iar a plecat la gratar(fara mine). Ce fel ma iubeste el? Daca si-ar fi dorit sa fiu sotia lui si sa ne casatorim asa cum zicea nu s-ar fi dus la gratar fara mine.Ma simt dezamagita si nu stiu ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Deinde cu cine a mers, depinde unde, depinde de conjunctura, depinde de mai multe chestii de ce nu a mers si azi cu tine la gratar. Ar fi mai bine sa il intrebi direct pe el, sa vezi de ce. Noi barbatii suntem de regula mai independenti, si nu am vrea ca prietenele sau sotiile noastre sa se bage in toate lucrurile unde ne bagam noi. Dar asta nu inseamna ca le iubim mai putin! Nu, doar ca avem si noi nevoie de putina libertate.

16 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Hai sa fim seriosi, faci tragedie din nimic. Faptul ca te iubeste nu inseamna ca nu are voie sa aiba si alte activitati indepndent, singur. Trebuie sa-i respecti dreptul de a avea o viata a lui insusi, in afara relatiei voastre. Asa cum si tu ai dreptul sa ai o viata a ta, in afara relatiei. Si daca cumva nu ai, faci o mare greseala, nimeni nu ar iubi o persoana complet dependenta de o relatie, a carei valoare in absenta relatiei este scazuta.
Daca tu simti ca treuia sa fiti impreuna, analizeaza motivele pentru care nu te-a luat. Sigur este si vina ta. Poate il cicalesti, gelozesti, bati la cap. Poate faci fite, te rasfeti. Poate astepti sa fii servita la gratare si nu te implici in treaba. Poate nu te porti corect cu prietenii lui.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Frăţică da' tu eşti tripată rău.
Sper din tot sufletul să se prindă rapid şi ăla ce-are pe lângă el!

| gigiro a răspuns:

Da.barbatii vor libertate,dar nu accepta toti ca si prietenele sau sotiile lor sa aiba libertatea de a se intalni la fel ca si ei cu fetele la o cafea, la o plimbare prin magazine, etc. Sunt egoisti. Discuta cu el si stabiliti niste reguli.

assiris
| assiris a răspuns:

Dacă tu crezi că într-o săptămână "vechime" poți cunoaște sau poți stabili o relație de o viață înseamnă că te înșeli amarnic. Uneori poți trăi alături de cineva o viață și nu îl poți cunoaște.
O relație între doi oameni poate fi asemănată cu două bile legate cu o ață sau cu un elastic. Cele legate cu ața, dacă sunt depărtate prea mult, ața se rupe. Cele legate cu elastic, se îndepărtează, se apropie dar rămân legate în continuare. Dacă vei înțelege ceva din acest exemplu, vei putea înțelege cum stă și relația dintre voi.

| ΔH a răspuns:

Nu te supara insa barbatii au si ei nevoie de libertatea lor.
Uite unul din motivele pentru care se spune ca verighetele sunt cele mai mici catuse.
Daca pleaca la gratar fara tine asta nu inseamna ca nu te iubeste.
Iubirea se arata prin multe cai, si fiecare are propriile lui cai prin care o arata. Nu trebuie sa te ia dupa el oriunde sa-ti demonstreze asta.
Tu esti singura care stii cum iti demonstreaza iubirea, nu noi...
Chestia asta mi se parul un pic absurda, daca nu-l lasi nici sa plece si el cu prietenii la un gratar.

| lindemona a răspuns:

Buna,

Cu barbatii cateaodata e foarte complicat, daca nu stii sa-i intelegi. Pentru ca o relatie sa mearga trebuie sa acorzi incredere celui de langa tine. Daca esti prea posesiva, doar il indepartezi.
Barbatii au nevoie sa iasa si cu baietii la un gratar, la o bere. Nu-i interzice complet acest lucru. Se va simti ca in lanturi. Nu poti spune ca nu a stat cu tine, sau ca nu a iesit si cu tine. Puneti aceasta intrebare atunci cand vezi ca te neglijeaza, ca nu te scoate deloc, nu te cheama, nu isi petrece deloc timpul liber cu tine.
In relatie este bine ca amandoi sa iesiti si separat cu prietenii, sa socializati, nu tot timpul sa stati lipiti.

Sper ca te-am putut ajuta si casa de piatrawinking

| Rebe97 a răspuns:

Pai s-a dus odata fara tine...asta nu inseamna ca nu te iubeste s-a intamplat doar odata si nu trebuie sa facem o drama din asta

| giuly a răspuns:

Poate are prieteni canibali si a vrut sa te protejeze.

| BiancaGeorgya a răspuns:

Unele ori barbatii se mai duc si singuri la gratar, pentru distractia lor.

| Mihaela_8091 a răspuns:

E greu gandeste-te doar ca asa va face si dupa ce va casatoriti, ba chiar mai rau, crede-ma, atunci va fi mai greu sa te despati de el, divortul implica si cheltuieli si timp pierdut. Dupa casatorie el iti va face un copil ca sa te tin ocupata acasa, iar el va beneficia de timpul sau liber nu pentru a te ajuta pe tine cu copilul ci pentru distractia sa. CREDE-MA sunt consilier marital si stiu ce spun. Daca asta este unica sa escapada nu ar trebui sa iti faci griji mari, tu stii ce e mai bine pentru tine. Deci oricat de creu ti-ar fi LASA-L.

| Șușșș a răspuns:

Daca s-a intors fara tine nu inseamna ca nu te iubeste, inseamna ca a mai avut chef sa se distreze putin.Intr-un cuplu ambii parteneri au nevoie de libertate.Iti dai seama,ca daca va veti casatorii o sa mai iasa si el cu prietenii lui prin oras, sau ceva in genul asta, si nu ii poti interzice chiar tot.

| motanu_2252 a răspuns:

Daca s-a dus numai cu baietii ar putea fi GAY deci ai grija!

| NoName_8511 a răspuns:

Sfatul meu este sa nu il mai sufoci atat...

| Feiticeira a răspuns:

Poate ii era foame.

| Lightrose explică:

Suntem impreuna de 3 ani si ceva(o saptamana am stat eu la el).

| ulici_5994 a răspuns:

Nu te simti dezamagita dar daca o sa te duci incontinu cu el o sal enervezi poate s-a dus cu prieteni lui