Nu merita osteneala..prin asta am trecut si eu.Trust me! Cel mai bine spune-i ca s-a incheiat.In fond, asta a vrut, nu?+Fata asta poate parea de treaba si cine stie, poate sa te aprecieze la adevarata ta valoare.E clar ca cealalta(fosta) nu tine la tine daca ti-a facut faze de genul asta. Sper sa te descurci.Crede-ma,o sa treaca cu odata cu vara.Cel mai bine este sa-ti gasesti compania langa oamenii care iti vor iubirea, timpul liber si prezenta.Succes
Las-o-n pace daca ai macar putina demnitate-n tine, pai ce esti tu...roata de rezerva? Te lasa si (re)vine cand vrea ea? Cu ce "mare" dilema te confrunti pesemne ca n-ai mai mult de 21 de ani.
Ori daca esti vreun lingau care sta toata ziua cu limba scoasa dupa savarina (intelegi tu ) atunci du-te frate si ia-ti-o sa-ti atarne de gat ca un bolovan.Treaba ta.
Nu este o solutie sa-i mai dai o sansa. Gandeste-te ca ar putea renunta oricand la tine pentru altul.
Daca ti-a dat papucii odata asa din senin, o s-o mai faca si a doua oara, cu prima ocazia cand o sa i se para ca a gasit pe cineva mai bun.
Daca acum vorbesti cu o fata, eu zic acorda-i ei o sansa, nu te mai incurca cu fosta ca in final sa risti sa le pierzi pe amandoua. Plus ca asa e felul perfect de a te rezbuna pe ea, demonstrandu-i ca daca nu te-a apreciat la momentu potrivit, acum e prea tarziu
Bafta multa oricum
Asa se intampla mereu, ain't karma a ***.
Spune-i frumos ca nu esti interesat
Probabil acum a lasat-o ala, si a venit din nou la tine. Eu zic sa nu o ierti, ramai cu tipa cu care vorbesti acum, s-ar putea sa regreti daca o ierti pe cealalta... depinde si de ce simti tu