Nu o sa il uiti usor, crede-ma, pana nu gasesti o alta iubire adevarata nu vei reusi...credema ti-o spun din propria expereienta(eu mi-am gasit alinarea chair in fratele EX-ului meu, bine ca eu nu am avut relatii sexuale etc.) oricum, repede nu o sa uiti, eu numai dupa 1 an am reusit... Succes, si nu uita, nu e ultimul baiat de pe lume:* take care
Nu are motiv sa se desparta? Atunci de ce sta cu ea si pentru ce iti zice ca te iubeste pe tine? Dragostea impartita nu-i suficienta, nu te amagi cu firimituri!
Lasa-l sa-si vada de drumul lui si mergi mai departe.Cred ca pentru ei ai fost refugiu sau asa cum am auzit de la batrani"manta de vreme proasta". Ii place sa "zboare din floare-n floare."Mai bine acorda-i o sansa noii relatii si uita-l.Stiu ca nu-i usor dar nici imposibil nu e.Mult noroc.
Aceleasi sentimente le am si eu ca tine "Exa". cum ne intalnim ne uitam lung unul dupa altul.si imi trimite mereu mesaje ca ma iubeste sa ma intorc la el.etc.spune ca n`are motive sa se desp de "aia". dar cum se va ivi ocazia va veni la mine.
Si eu am avut o relatie de genul asta.doar ca la mine a trecut 1 an si tot ma cauta.acuma e cu o alta fata. dar mereu intra pe mess pe mine, ma suna. Mi-as dori foarte mult sa-l uit. dar nu pot.Ma combin cu altii si nu pot sta cu ei mai mult de 2-3 saptamani.Ca iar apare "exu" in viata mea. Oaree ce-i de facut? Cum am putea sa-i uitam.Eu nu mai simt iubire pentru el, dar uneori ma apuca "fluturasii in stomac" cand vine vorba de el. Oare sunt nebuna? :-s. Nu sunt in masura sa-ti dau sfaturi, dar cred ca cel mai bine ar fi sa renunti la tot ce apartine de el.schimba-ti id, schimba-ti nr de tel. Pai de ce nu se desparte de "aiaa" acum. daca tot pe tine te iubeste?
Ti-am citit povestea si seamana cu un basm, este faosrte frumos sa ai o relatie de genul asta dar baiat ca el tu nu meriti imi are rau ca spun asta dar meriti mult mai mult. si sa nu aiba motiv sa se desparta de fata respectiva...nu cred, mai bine spus nu vrea. si cu fluturasi in stomac la un moment dat intervine obisnuita, rutina si nu mai ai senzatiile acelea, dar daca vrei sa te desparti de persoana aceea si reusesti iti dai seama ca intr-adevar o iubeai. sfatul meu pe care ti-l dau este sa uiti de acel baiat si sa gasesti un baiat care sa te merite si atunci cand te va mai suna sau cauta sa nu il mai bagi in seama pentru ca nu merita. stiu cum e ca prima iubire nu se uita mai ales ca ai avut contact sexual cu el, dar crede-ma ca nu te merita.