| Kufu95 a întrebat:

Am tot primit întrebarea asta de-a lungul anilor, cum eu sunt în apropiere de 30 de ani, dar și când abia ce am ieșit de pe băncile facultății... eu când mă însor? Deci, după ce că eu nu îmi doresc relație și nici copii să am, d-apoi de însurătoare ce să mai zic? De ce unele persoane au impresia că trebuie să decidă cum trebuie să fie viața altora?

31 răspunsuri:
| Neimportant a răspuns:

Unii oameni tind să impună așteptări legate de căsătorie și copii din cauza normelor sociale sau dintr-un impuls de a reflecta propriile lor valori asupra altora. Fiecare persoană are dreptul să își trăiască viața în felul în care își dorește, fără a fi judecată pentru alegerile sale.

| Mindfulness a răspuns:

Le place să aibă totul în control de aia. Nu înțeleg multi că tu ești asexual, oamenii sunt foarte prosti și rai! Nu poate nimeni decide în locul tau, tu faci ce vrea pl ta cu viața ta.

| Mindfulness a răspuns (pentru Mindfulness):

Românii sunt comuniști nu trebuie sa te miri! Asta e mentalitatea noastră de rahat.

| smiley92 a răspuns:

Toti am vrea sa fim casatoriti la casele noastre, sa intemeiem o familie(copii) si o situatie financiara excelenta... dar ceva nu e cum ne-am dorit iar timpul trece. Prea repede nu e bine, prea tarziu la fel.

Pana la urma tu decizi ce faci cu viata ta, depinde si de noroc nu e asa simplu.

Iti recomand acest clip, vei afla cateva raspunsuri ce poti sa le spui celor ce te intreaba cand te insori.
https://www.youtube.com/watch?v=39kKhhDy60s

De mine vorbeau din anii de liceu ca nu am prietena, cati ani am, ai mei puneau presiune ca sunt singurul lor fiu si asa am ajuns la 32 de ani.
Fetele de 22-23 ani spun ca e diferenta mare de varsta, ai meu vad ce probleme vin la pachet si cum sunt femeile in ziua de azi, iar mie parca mi-e mai bine asa. Sunt independent financiar, liber sa fac ce vreau deci aproape nu mai vad rostul unei casatorii apoi peste ce persoana dai.

| AdeA1991 a răspuns:

Unii au nevoie de niste raspunsuri care sa ii faca sa se simta atat de incomod ca alta data sa nu mai deschida gura.
La unii inca merge sa le zici ca esti gay. Iar altii, trebuie luati mai la sentiment - poti sa le zici ca nu poti sa faci copii, si doctorul nu mai are ce face. mare mirarea daca nu o sa iti puna acatiste de sanatate la biserica dupa aia.
Te-ai facut si cu binecuvantari, si ai scapat si de gura lor laughing

| darrio2007 a răspuns:

Pentru că acele persoane stiu cum va fi la o anumita varsta, cand nu ai pe nimeni langa tine.

| darrio2007 a răspuns:

Ne poate spune ăla cu comunismul, care ți-a raspuns aici, care e legătura intre comunism si viata de familie?
Scuze că scriu aici, dar mă are la ignor doar din motive de el cunoscute.
Știu că va vedea acest comentariu.

| Freya1 a răspuns:

Sunt doar niște întrebări din curiozitate sau bârfă pentru străini.Iar pentru familie de îngrijorare.
Persoanele pe stil vechi se tem ca nu cumva sa fi "anormal" și cel de "rasul lumii" din familie.

| Kufu95 explică (pentru Mindfulness):

Să știi că nu doar la noi se întâmplă faza cum că lumea nu poate să accepte persoane din LGBT, am văzut și în alte țării de care tu ai spune că sunt mult mai civilizate. Da, sunt de acord cu tine că comunismul a avut un impact asupra acestui lucru, că din ce știu dacă Ceaușescu afla că tu ești gay sau lesbiancă, știu că te băga la pușcărie, dar cum am spus lucrurile astea nu se petrec doar la noi și sper să se îndrepte lumea peste tot, nu doar în România.

| Kufu95 explică (pentru smiley92):

Este strict alegerea ta, și eu sunt la fel ca tine și în primul rând nu mai îmi convine să îmi împart spațiul personal cu nimeni.

| Kufu95 explică (pentru darrio2007):

Eu nu mai depind de ceva vreme de nimeni, mă refer în materie de relație sau să trăiesc ceva romantic și parcă e mai bine fără stres, reproșuri, plec când vreau.

| Mindfulness a răspuns (pentru Kufu95):

Nu o să se îndrepte niciodată! La noi sunt mai multi asta e diferența. Sunt fete tinere care sunt comuniste de ce? Că așa au fost educate de părinții lor. și heterosexual daca ai fi lumea tot o să te denigreze daca nu te place.
Eu le dădeam peste nas celor care comentează.
Acum ești bătut de unii daca ești cu volanul. Daca ești tigan nu e ok, daca ești bolnav psihic nu e ok, daca tii cu un alt politician nu e ok, daca ești mai negru nu e ok! Noi suntem că mentalitate cu 100 de ani față de Olanda sau Japonia, sau țările nordice. Eu am fost in câteva țări și așa oameni ai dracu ca noi nu am văzut și dușmănoși, invidioși și bârfitori.

| Kufu95 explică (pentru darrio2007):

Oricum, eu i-am răspuns că treaba asta nu se petrece doar în România ci și în alte țării, e ok, e părerea lui. Are un sâmbure de adevăr și ce spune el, că din ce știu dacă Ceaușescu afla că ai volanul pe dreapta, cum s-ar spune, te-ar fi trimis la pușcărie. Despre viața de familie, dacă nu m-ar dezamăgit toată lumea pe care am cunoscut, fie bărbați, fie femei, poate mi-aș dorit să îmi fac o familie, dar din păcate vremurile s-au schimbat foarte mult, lumea se desparte din motive banale de cele mai multe ori.

Lumea oricum te judecă, indiferent de ce lucruri ai face, poți face tot binele că tot se va găsi cineva să spună ceva de rău. Ba sunt și alte țări bârfitori, invidioși, nu ai stat tu mai mult să vezi.

Cum te arde romanul tau pe dincolo la lucru sau alte combinații nimeni nu te arde laughing

| Kufu95 explică (pentru Freya1):

Chiar ai dreptate cu îngrijorarea, dar este strict alegerea mea și acum că am luat decizia asta, nu înseamnă că vreau că ceilalți oameni să se despartă, să nu mai existe cupluri, exclus așa ceva. Nu mai cred că sunt făcut pentru așa ceva, este foarte simplu.

Tu nu ai avut experiențe nasoale cu ei și de aia le iei apărarea! Eu am avut, și nu pot sa am o părere ok.

Eu am avut cam cu orice nație, nu doar cu români, crede-mă chiar nu contează țara de unde este un om, oricine te poate arde.

| anonimg a răspuns:

Pentru că așa este normal -ca toți oamenii să se căsătorească. Dar numai că nu toți le este dat să se căsătorească. În mod normal, cei care au divorțat este o dovadă că ei nu ar fi trebuit să se căsătorească. Nu poți să îți iei o responsabilitate și apoi să îți calci cuvântul în picioare, sau să alegi pe cineva care este la ușuratic.
Suferința în lume vine din familiile destrămate; din părinți care s-au căsătorit de capul lor fără să ceară sfat de la Dumnezeu, de parcă căsătoria ar fi inventat-o Gheorghe sau Ion, și când se ajunge la greu singura soluție este divorțul. Este ca atunci când se construiește o casă, și ai uitat să-i pui temelia, se dărâmă. Dar zidită pe stâncă, adică pe Dumnezeu, ea ar fi rezistat. Dar mândria omului îl duce la pieire; și pe el și pe toată casa lui. Căsătoria a fost instituită de Dumnezeu; și nu poți să o faci de capul tău. Că atunci când începe să cedeze, nu poți să te ții la ea să o susții, că ajungi strivit. Lucrarea trebuie începută cu Dumnezeu. Mai sunt alții care forțează mâna lui Dumnezeu și se cunună cu cine nu vrea Dumnezeu. Samson a zis părinților lui: "Ia-mi-o că-mi place!" Vorbea despre o fată de pe la filistenii care nu aveau nicio legătură cu Dumnezeu.
Plăcerea noastră trebuie să fie Dumnezeu. Până când Dumnezeu nu devine plăcerea noastră, este mai folositor ca nimeni să nu se căsătorească. Iar trăirea în preacurvie este și acest lucru păcat.

Ce-ți spun ție, spun tuturor: relația personală cu Dumnezeu mai înainte de orice relație apropiată cu persoană de sex opus.
Dacă nu vrei să te căsătorești, este un lucru și mai bun. Dar preacurvia (adică sex când nu suntem căsătoriți) este și el un păcat care ne va exclude dreptul la viața veșnică.
Relația cu Dumnezeu este vitală, fie că rămânem celibatari, și cu cât mai mult când suntem căsătoriți. Pentru că atunci când suntem căsătoriți, influența noastră devine mai mare decât atunci când suntem necăsătoriți.

| MarianWLF a răspuns:

Nu le mai lasa impresia ca parerea lor conteaza.

| Kufu95 explică (pentru MarianWLF):

Dacă este ceva ce eu consider pozitiv, ar trebui să mă intereseze.

Îți iubești românii happy
Eu sunt mai antinațional, sunt satul de răutatea românilor. Unii nu mai pot dormi că, de unde am eu atâția bani daca nu lucrez laughing in loc sa își vadă de viață lor se ia de a mea! Sunt frustrați și invidioși! Posibil sa fie și alții așa de tâmpiți dar eu îmi mențin părerea până la capăt! Eu le zic și în fața la unii sa știi happy nu sunt așa doar pe net! Te saturi de oameni primitivi la un moment dat! Știu că sunt și eu RAU, îmi asum acest fapt, dar mi s-au întâmplat multe ca sa tac! Doar 1-2 % le-am arătat unora cat de rău pot fi, daca le arat 20% nu mai au curaj să meargă nici la munca! Nu mai vb de procente mai mari că e teroare! Incerc încă sa tolerez prostia unora și răutatea, când o să răbufnesc va fi tragedie! Poate sunt un anxios Alpha nu știu, dar nu îmi place să fiu calcat în picioare de nimeni! Noi de 35 de ani suntem subjugați și umiliți tocmai că nu ripostam,înghitem! Tu nu poți să înțelegi că românul și țiganul nu poate fi OM! Noi ne bârfim și ne facem rău în loc sa fim uniti și să luptăm cu sistemul corupt,cu mafia din conducere! La noi e un război între români și țigani de sute de ani! Nu ar fi mai ok sa fim oameni cu toții? Sa ne acceptam și iubim unii pe alții? La noi nu se poate,fiecare se crede Zeu,suntem aroganți,dezbinați,ne dăm creștini dar suntem cei mai răi oameni din Europa! Nu am văzut un creștin sa de-a o pâine unui sărman in schimb blestema,scuipa fluieri prin magazine,pe străzi,bârfește,denigrează,se gândește numai la el! Nu am văzut oameni buni,tu poate nu ai fler și nu îi simți! Eu de exemplu simt când cineva nu ma suporta,citește despre neuronii oglinda o sa afli niste chestii noi! Rasismul dintre români și țigani trebuie pedepsit aspru,numai la noi vezi așa rasism amplu din Europa! Tu nu cred că ai fost pe dincolo că dacă te duceai îți dădeai seama că românii se feresc între ei,știu ce lichele de oameni sunt! Nu zic că sunt toți așa, dar sa vezi prostia cat e de mare când vezi efectul de turma, când toți sunt o apa și un pământ și nici unul nu are o gândire diferită, când nu ia o decizie diferită, o acțiune diferită! Știi cum suntem noi ca nație? Știi când eram mici copiam de la ăla care era cel mai deștept, cam toată clasa care era plină de analfabeți copia de la ala să treacă clasa cu un minin 5! Așa suntem noi că nație de 35 de ani! Pai cum sa votezi un neamț când nemții nu ne suporta? Și când noi nemților le-am întors spatele in conflict de război în favoarea Rusiei, ei nu ne uita! Nu poți să votezi așa ceva când ești urat prin străinătate de natia respectiva! Pot da o nuvela de exemple! Cum sa îl votezi pe Ciolacul care nu știe lb.romana? Nu ai cum frate noi ne merităm soarta, de aia nu ne ajuta Dumnezeu suntem prea răi. Nu zic că nu sunt și alții răi, dar la noi e epoca de piatra privind comportamentul și mindset-ul!
80% cică sunt creștini, că suntem o țară de creștini! Mă amuz copios laughing majoritatea după ce ies din biserica numai cu noroi aruncă și blesteme, sa nu mai zic ca multi se duc la biserica că se dau pomeni! Pe interes! Nu ți-ar da 1 leu nici să te dai cu fundul de ciment dar ei sunt oameni binevoitori, creștini. Tu nu ești frate ieșit în lume, eu am fost in 5 țări și am văzut cum sta treabă!
Ii respect pe cei care sunt oameni dar pe restul ii arunc la tombex, acolo le e locul!

| 1onur a răspuns:

Cu toți ne dorim să avem o familie cu omul! care îl iubești cu Adevărat! cu toți ne dorim să avem copii, și să fie normalitate! în jurul nostru, în familile noastre, în anturajele care ne aflăm, Nu există om! Pe fața pământului să nu-și dorescă să-și întemeieze o familie! din iubirea Adevărată cu Adevărat.

Vremurile de astăzi! Vremurile de acum! Pe care le "trăim" iar alți le "supraviețuiesc" prin mofturi,lux,figuri, arfe,pretențiile care mai de care săi pună într-un reflector și o imagine cât mai "cinstită " și "curat"în? Ochii altor oamenii!

Vremurile de astăzi! Vremurile de acum!

Sânt cele ce distruge din rădăcini, din temelie, căsniciile! familile! tradițiile oameniilor!
Prieteniile, și legăturile morale, umane, omenești între oamenii! Eu asta o văd mai clar decât ziua pe cer! Se încurajează! La maxim! Orice formă de dezbinare între oamenii, orice formă se înșelat între oamenii, orice formă de trădate între oamenii orice formă de șantajere între oamenii orice formă de agresiunea! amenințări! între oamenii!

Văd!

Cum oamenii au ajuns să se vândă, înșele, între ei, doar dintr-o singură vorbă, care lea atins ego-ul și orgoliul plin da pli și plin de prostie! Dumnezeu meu! Trăim niște vremuri rău de tot, doar cine poate, vedea vede! Adevărul! și cine poate înțelege poate înțelege cu Adevărat, iar toate astea se întâmplă fiindcă ne îndepărtăm de Dumnezeu! și Hristos! ne îndepărtăm tot mai mult moralitatea Adevărată ce ne țin ca oamenii! tot oamenii! și nu animale obsedate de tot felul de obiceiuri ce ne distruge sufletul!, inima!, sănătatea!, viața!, și alți se îndepărtează până și de ei însuși! Cum? Uităte cum își neagă mulți dintre ei propria lor identitate!, nau discernământul pur și simplu sa ajuns într-un hal grav de tot! în care oamenii nu-și mai pot indendifica propria lor personă! și vezi cum se îmbolnăvesc! grav rău de tot! iar anormalitea! asta! este încurajată, susținută, apreciată tot mai mult răspândită în lumea întreagă pentru a distruge din temelie normalitatea! cea Adevărată! cu Adevărat! în care o femeia este o femeia și un bărbat este bărbat! Nimic altceva! Alte. "mutații" și aberați bolnave! Iar acum! lise mai și oferă ăstora drepturile pe depline! să mai și adopte/crească copii! legal! O săi nenorocescă pe viață! pe acei copii! O să-le distragă sănătatea, apoi și ei vor deveni astfel la rândul lor adulți cu probleme grave de sănătate precum ăștia care se afirmă ei, car ar fi și bărbați și femei în același timp! Bolanvi

Toți din Societate actuală în care ne aflăm cu toți! fie generația tânăra! mijlocie! si cei mai în vârstnicii! se îndreptă către un haos organizat! și vrut cu intenție de cel care conduce lumea din umbră diavolul! și marionetele lui de "oamenii" din funcțiile cele mai înalte, fiindcă la ei este materia! Banii! prin care și-au dat la schimb sufletul! lor viața! lor sănătatea! lor trupul! lor iar ăștia! Toți influențează, corupe, dezbină, amăgesc, trădează, vând oamenii! între ei prin puterea materiei banii! cea mai, iubită și apreciată de? "omul" lacom "omul" ne sătul,"omul" care și-ar vinde și familia și-ar trăda și semeni pentru materie! Banii! "oamenii" care îs lacomi, înnebuniți după puterea deai controla pe ceilalți oamenii! VREA CU ORICE SUMĂ SA RĂSCUMPERE ÎN MATRİE! SUFLETUL NOSTRU! Șİ İNİMA NOASTRĂ prin? "oamenii" lui care și-au oferit sufletul lor viața lor în schimbul, faimei, vieții de lux! Aparențele de văzul (oameniilor!) pentru a le influența! corupe! Stârni, curiozitatea! emoțile lor reala Adevărate, Sentimentele lor reale Adevărate fiindcă?happy doar oamenii! care nu și-au vândut sufletul și nici inima au rămas reali Adevărați cu Adevărathappy ei EL VREA CU ORİCE PREȚ! DİAVOLUL CA ( oamenii! ) tot mai bolnavi, tot mai ținuți departe de Adevărul Adevărat Dumnezeul! Și Hristos! vor săi întorcă! vor să schimbe valorile morale! normale sufletești ale oameniilor! cu cele bolnave inumane! și dezumanizate! Ca oamenii să ajungă să-și piardă speranța! credința Adevărată în Dumnezeu și Hristos, vor să ajungă oamenii rătăciți, pierduți, ca apoi? Să intervină cel rău cu chip de "înger" să-l ofere oameniilor puterea materială care îi îmbolnăvește de lăcomie, răutatea, dușmănie, frica de a nu-și pierde averile, banii, influența de a corupe pe alți oamenii! Săi încânte cu banii și resurse! și materiale lumești! pământești îmbolnăvesc sufletul și inima noastră!

| 1onur a răspuns:

Pe mine nici mort no să mă aibe! Diavolul! Fiindcă al meu Hristos și Dumnezeul este cu mine! și cu noi!

| Kufu95 explică (pentru anonimg):

Eu nu fac sex, nici cu bărbați, nici cu femei adică eu sunt asexual și aromantic, spun asta că ai spus legat de preacurvie, nu sunt genul. Nici când am fost hetero, eu nu mi-am înșelat iubita, dar ele în schimb cum au dat de un tip mai interesant că recunosc eu nu oi cel mai bun și nici nu cred că voi fi vreodată, dar eu nu am procedat cum au făcut ele, eu când am hotărât să termina relația. Păi, eu le-am spus, nu m-am ascuns cum au făcut ele și peste câteva zile le vedeam cu altul. Oricum, relațiile din ziua de azi nu mai țin, din cauza rețelelor de socializare care au dat liber la o comunicare mai ușoară între oameni, dar greu de păstrat. Nici cu bărbații nu a fost bine, mulți din ei chiar au fost foarte insistenți și asta îmi crea un disconfort.

| smiley92 a răspuns (pentru Kufu95):

Sunt multe de povestit pe tema familiei si a relatiilor, in situatia noastra sunt multi.
Am un exemplu chiar in familie ca o duc foarte rau, bani au avut multi dar si cheltuieli mari, noroc de parintii ei si ce mai castiga ei dar viata lor e un chin. Vine al cincilea copil, casa lor nu au si stau cu parintii lui, zilnic certuri cu parintii cat si intre ei, eu am doua gospodarii si e foarte invidios pe mine, ca statul o sa bage oameni in casa mea fara acordul meu, ca o sa ramana lui, ca o sa imi dea mie copii lui. Aia e deja blestem casatoria, nu binecuvantare cum imi spune el de copii, plus de asta pe langa ca zice ca ii binecuvantare ii uraste zicand "mai dai... de copii", ii pune la munca campului ca el ii invata sa munceasca.
Pe timpurile astea nu se fac atatia copii, cand cresc mari o sa aiba pretentii, nu zic ca de pe acum vor ce vad la altii.
Tot mai multi singuratici in vremurile astea, cine are familie declara ca nu e fericit. Am citit o statistica ca 20% dintre familisti se declara fericiti dar si aia am putea crede ca se iubesc de fatada.

| 1onur a răspuns (pentru darrio2007):

Dușmănia, răutate, invidia, prostia, răutatea, este o boală care întunecă ochii, "mintea deschisă" multor oamenii! Și îi îmbolnăvești grav de tot interiorul lor.

Comunismul n-are nicio vină! oamenii îs răi din intenția și voința lor! și interesele lor ascunse!

| Kufu95 explică (pentru 1onur):

Da, într-adevăr au trecut 35 de ani de atunci, dar eu cunosc persoane care au impresia că noi încă trăim în acele vremuri, deci îți dai seama? Eu tot sper la un moment dat ca oamenii să devină tot mai buni.

| 1onur a răspuns (pentru Kufu95):

Hoți,Trădători,lacomi,Proxeneți,interlopii,.

Au adus în halul ăsta țara! Știm cu toți cum stea treaba cu Adevărat! Și asasinarea lui Ceaușescu și Elena Ceaușescu, au scos țara din datori, ei sau aliat și au organizat lovitura de stat!

Iliescu ăla pe ăla...și alți care erau cu el,... ăștia merită pușcărie! tot restul vieții lor!

| darrio2007 a răspuns (pentru Kufu95):

Mai vorbim când vei ajunge pe la 50 si de ani.