Eu da.In fapt... ce as avea de pierdut?! 5 minute din viata? Alea 15 minute eu le pierd certandu-ma cu lumea pe strada Deci incearca.Si daca te hotarasti sa fii cu el eu zic sa te impui din prima si sa-i spui ca vrei sa fi cu el doar cu conditia ca nu o sa te schimbe repede ca pe celelalte fete. Eu cred ca o sa-si faca efectul. Daca vezi ca o da in balbaiala spune-i ca"Ok, incercam"si il pui la incercare vreo saptamana sa vezi cum se comporta si daca nu-ti convine, cauti altul.
DA! Ramai mai fata, ca n-ai de pierdut decat 15-minute si vorba lui UbexFlo, 15 min. in care te certi cu lumea pe strada.Din moment ce suntem de aceiasi varsta(si eu am trecut a 9-a) pot sa spun ca asa il vei cunoaste ceva mai binee, dar in alea 15 minute nu-l lasa sa profite,sa zic asa-ca ai zis ca a mai fost cu niste colege.Din moment ce nu-l cunosti bine,ar trebui sa discutati frumos(acu',un mic pupic nu strica),dar daca chiar iti da senzatia ca te place,n-ai nimic de pierdut, numai ca pentru inceput, totul sa aiba o limita.adica,intelegi ce vreau sa spun ^_^. Sper ca te-am ajutat : )
Poti sa ii acorzi 10-15 minute si vezi ce isi doreste.Bine ar fi sa fie intr-un loc public si sa nu fiti decat voi 2. Dupa cum spui, tipul este mai instabil sentimental si vezi sa nu cazi in plasa.Nu ceda insistentelor lui...fii puternica.Daca simti ceva pentru. el spune-i sa lase sa mai treaca timpul iar tu sa il urmaresti sa vezi daca mai "atenteaza" si la alte colege. Daca il vei vedea ca ii face curte alteia, i-ati gandul de la el. Daca va trece 1 luna sau 2 si tot la tine va trage, atunci e posibil sa simta ceva.Succes!
Da,dar nu mas combina cu el pentru ca daca zici ca a mai fost cu niste fete de la tine din clasa el se combina asa la panarama.Parerea mea e sa il faci sa alerge dupa tine nu fi proaasta. funda?
Pai eu in locul tau as sta sa vad ce zice si daca zice ceva prostesc as pleca si nu l-as mai baga in seama. Funda?. Si daca il placi de ce n-ai sta ar fi frumos.
Ramaiii Fataa Nu Gandi negativ. Poate Nu O sa te foloseascaaa si poate ve'ti aujunge sa aveti o relatie chiar lungaa. Totusiiii te'a pupatt... s-a mutat cu tine in bancaa. te placee. Sper ca te'am fost de foloss, Fundita?
Cunoast-l mai bine... daca tu consideri ca este de incredere ramai, dar mai bine cu inca o colega
Sa fiu in locul tau.As sta dupa ore 10-15 min cu el.Cine stie? Poate vrea sa vorbeasca ceva important cu tine? Daca te place, e un lucru bun.Nu trebuie sa fii timida, stiu cum e.La inceput si eu am fost timida dar dupa m-am obisnuit.Incearca si vezi ca poate functioneaza.Sa imi zici cum a fost! Pwp
DAp ew as zice sa ramai cu el
pentru ca el poate chiar teplace! jty vb aia'inkercarea moarte n-are!