| DeeeDeee_2299 a întrebat:

Am un amic foarte bun ma inteleg cu el de 2 ani si vorbim orice problema si ne sfatuim.Acum un an lui i-a placut de o tipa foarte mult a fost prima dragoste a lui, dar tipa nu vroia sa fie cu el si el a suferit o perioada indelungata si inca mai sufera cand o vede cu altii cu care e. Ieri am aflat ca sta numai cu gandu la mine si ca s-a indragostit de mine, dar eu tin inca la fostul meu prieten si inca il iubesc pe fostul meu prieten, dar nu vreau ca amicu meu sa pateasca cum a patit cu tipa aia. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| brandiburu a răspuns:

Pai ori mai sufera dupa ea, ori sta cu gandul la tine?
Cat despre iubirea amicului pentru tine... iubire cu forta sau dragoste din mila nu se poate. Crede-ma ca am experimentat. Oricum chiar daca ii vei spune frumos ca "nu se poate" tot nu va fi bine pentru ca se va schimba ceva, acolo, intre voi. El o sa aiba intotdeauna o usoara retinere/rusine cand o sa mai fie pe langa tine stiind ca a fost respins.

7 răspunsuri:
| mortallx a răspuns:

Spune-i care e treaba. Daca este un amic calumea sau un prieten bun, va intelege ce se intampla.

| Razvan94 a răspuns:

Spune-i ca iubirea intre prieteni e o prostie (am trecut prin asta), dupa despartire n-o sa mai vreti sa auziti unu' de altu'.

| Maela a răspuns:

Pai ma zi in asafel incat sa nu il ranesty

| beiibii_4726 a răspuns:

Pai, fa rost de o fata la care amicul tau sa se indragosteasca de ea, nu poate sa-i placa de o fata toata viata daca nu e cu ea, daca tu ti la fostul tau iubit e si mai bine pentru ca ii poti explica prietenului tau din ce motiv nu vrei sa fi cu el sau nu il placi, o sa rezolvi tu cumva.winking mai ales ca sunteti prieteni foarte buni te va intelege.big grin bafta.big grin

| RaUlBoY a răspuns:

Eu zic ca prima oara cand te intalnesti cu el sa pari foarte suparata si trista, iar ca un prieten bun te va intreba de ce esti asa... apoi spune'i ca ti'ai vazut fostul prieten cu alta fata si ti s-a rupt inima si dai de inteles ca nu te vei putea uita la alt baiat pana nu iti trece supararea ce ar putea dura 1luna, 2 luni cat e necesar ca sa vada el ( prietenul tau) alta fatawinking

| deutzadeea_7402 a răspuns:

1.Incearca sa vorbesti cu el si sa ii explici situatia.
2.Inainte sa vorbesti cu el puneti ordine in ganduri.
3.Ai putea sa ii spui amicului tau ca inca il iubesti pe fostul tau prieten poate ajungeti la o intelegere comuna.
Sper ca te am ajutat un pic nu am fost nicio data pusa intr-o situatie ca asta si nu stiu cum ii, bafta sper sa iti rezolvi problema si sa suferi nici u nici amiucl tau.

| denisa_7943 a răspuns:

Pai ar trebui sa'i zc ca nu vrei ca relatia voastra amicala sa se termina si ca uh vrei sa fiti mereu prieteni