II convoci pe toti barbatii din sat cu care te-ai culcat si-i pui sa faca test de paternitate, afland in final al cui est copilul tau.
Din pacate, asta se intampla cand faci prostituie si nu sti cu cine ai facut copilul si cine ti-a dat bolile alea cu stransmitere sexuala pe care este posibil sa le fi transmis si copilasului.
Nu am avut nici un fel de boala pentru ca am făcut teste la ginecolog când eram însărcinată și după și au ieșit bune
Testele care le-ai facut cand ai fost insarcinata nu sunt teste specifice de boli cu transmitere sexuala, acelea facandu-se nuami la cabinet privat contra cost si costa destul de mult, specificat pentru fiecare boala in parte.
Ma rog si testul de paternitate este scump, dar fiecare barbat este bine sa-l suporte, ca sa afli al cui este copilul.
Poate l-ai facut cu duhul sfint Daca te-ai culcat azi cu unu maine cu altul, banui ca nici nu-i mai stii pe toti cei cu care te-ai culcat, asa ca nu prea vad cum poti afla.
Sa afli trebui sa stii pe toti fostii care teau calarit sa-i faci si sa accepte sa mearga sa faca test, destul de greu zic eu sa faci asa ceva.
Daca nu esti tu curioasa cine e tacsu, nu vad ce te doare grija ce zic altii.
Ai barbat, a acceptat copilul, stai linistita nu mai scurma rahatu, ca dupa va mirosi rau.
Parintii tai sa isi vada de treaba lor, sa lase lucrurile asa cum sunt ele, este mai bine pentru toata lumea.
Gandeste ca vrei sa afli si cauti pe cei cu care ai facut sex. Daca tacsu, zicem ca afli da? Ala se hotaraste sa ceara si el sa vada copilul si mai stiu eu ce, cum o sa se simta asta ce il ai cum, cand vine alatu sa isi ia sau vada copilul? Va trebui sa bagi si cu asta 1-2 daca e sa nu se simta omu aiurea.
Plus cine stie ce discutii or mai iesi. Daca erai singura, da ziceam e bine sa stii, poate te ajuta daca ar fi curios, dar asa, poate ca omu e insurat, afla nevastasa, iese si la ala scandal, nu prea se mai merita zic eu.
Ca sa nu stii cine e tatal biologic al unui copil, trebuie sa te culci dupa-masa cu unul, seara cu altul, a doua zi cu un al treilea, te desparti de primul, dar gasesti altul, si fara sa folosesti prezervativ nici cand incepi sa cunosti un barbat, nici cand speri sa ramai cu altul, nici cand despartirea, mai bine zis ruperea cunostintei, e sigura. Oamenii din sat spun ca nu e bine sa nu cunosti tatal, in sensul ca nu e bine (e parerea lor) sa te culci asa usor cu orice barbat. Nu stiu cum poti sa crezi ca astea au fost relatii. La ce iti foloseste sa stii cine e tatal? El va trebui sa iti plateasca pensie alimentara, doar pentru ca ai cazut usor (de tot) la pat, si va avea drepturi asupra copilului, chiar daca renunti la pensie, ceea ce nu iti convine si nu e corect fata de sotul tau. Problema nu se rezolva prin faptul ca stii, cu intarziere, cine e tatal, si apar probleme noi. Eu zic sa zica bogdaproste toti cei care te-au avut, si sa nu mai faci teste grila prin sat; ai uitat si tu cu cine te-ai culcat. Copilul nu are tata, dar are tata adoptiv; lasa-l sa aiba toate drepturile de parinte. Ca fapt divers, si prostituatele care au copii stiu cine e tatal; raman gravide cu cine vor ele.
Nu ai nevoie sa spui ca nu stii cine e tatal. Fii fata desteapta. Stii, dar nu vrei sa aiba drepturi asupra copilului, vrei sa il cresti fara el, pentru ca e panarama si nu poate avea o influenta buna asupra copilului. Si el stie, dar e fericit ca nu trebuie sa plateasca pensie. Cum il cheama? Nu poti sa spui; asa te-ai inteles cu el.
La 5 ani copilul are cateva caracteristici fizice care iti pot da indicii despre tatal biologic.
In orice caz, un test ADN poate stabili paternitatea. Poti cere test de paternitate, dar sa stii cui!
Ar trebui sa-ti inviti fiecare fost iubit la o cafea si (fara stirea lor) sa colectezi ceasca, paharul pe care au pus gura si sa platesti fiecare testare ADN.
Doar in urma acestui prim test, poti cere test de paternitate in tribunal, pensie alimentara de la tatal biologic etc.
Draga mea, în primul rând, nu asculta ce comentează oamenii, în al doilea rând, vreau să îți spun că nu ești singura care se confruntă cu această situație și nu ești singura care a avut mai multe relații înainte de a avea un copil. Este important să te concentrezi pe binele copilului tău și pe faptul că îl ai alături de tine și că este iubit de actualul tău soț.
Dacă dorești să afli cine este tatăl biologic al copilului tău, poți discuta cu un avocat specializat în dreptul familiei sau poți apela la serviciile unui laborator de testare ADN pentru a face un test de paternitate. Este important să iei o decizie înțeleaptă, ținând cont de toate aspectele implicate.Nu este vina ta că nu știi cine este tatăl biologic al copilului tău. Fiecare situație este diferită, iar important este cum îți iubești și îți îngrijești copilul. Ignoră criticile oamenilor din sat și părinții care te judecă și concentrează-te pe binele tău și al copilului tău.