| andreealovely a întrebat:

Am un bal la scoala si nu m-a invitat nimeni.As vrea sa invit pe cineva dar mi-e rusine.Astept pareri plzzz.

8 răspunsuri:
| MsSaytek a răspuns:

Daca tie rusine eu zic sa astepti totusi poate se ofera cineva sa te invite

| Tirri28 a răspuns:

Poti merge cu prietenele tale care nu vor merge cu parteneri sau cand esti cu grupul de prieteni bate apropouri ca esti disponibila si sigur unui baiat ii va da de gandit happy

| SimonaQs a răspuns:

De ce sa-ti fie rusine ...Nu e un lucru prostesc sa inviti un baiat la bal ...Incearca si invita-l la bal c un amuzament in glas.Eu asa fac cand vrea ceva de la el ţip la el si rad pur si simplu laughing)) mie mi se pare amuzant asa.Nu mai fi asa timida incearca si intra cu lumea in vorba va fi mai bine

Incearca si fi mai tupeista mai tare in gura happy :X

| thathgirl a răspuns:

Du-te singura la bal si demonstreazale celorlalti cat de puternica si curajoasa ai fost sa mergi la bal singura happy

| titisan70 a răspuns:

Invita-ma pe mine

| OnStepToDie a răspuns:

Multe fete spun : Băiatul trebuie să facă primul pas. Şi eu sunt fată dar dacă nu te-a invitat nimeni încă nu ezita ca tu să inviţi pe cineva, e o vorba : Cu ruşinea mori de foame... Fă-ţi curaj şi invităăă, succes şi ai grijăă :*

| cυρcαкє a răspuns:

Bună. happy

Păi mai poți aștepta puțin, iar dacă nu te invită nimeni... Poți merge cu niște prietene care nu au partener.

Succes! :*
Pa, pa. wave

| oompaloompa a răspuns:

Nu are de ce sa iti fie rusine.
Doar il intrebi daca ar vrea sa vina la bal cu tine si gata, iti urez bafta!